Ekonomi Eti, balığı reyondan seç Lezzet Arası’nda pişirt!

Eti, balığı reyondan seç Lezzet Arası’nda pişirt!

04.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

CarrefourSA, 10 milyon TL yatırımla İstanbul’da Tepe Nautilus, Forum İstanbul, Maltepe Park, Marmara Forum, Marmara Park, Adana ve İzmir’deki hipermarketlerinde ‘Lezzet Arası’ restoranlarını hizmete açtı.

Eti, balığı reyondan seç Lezzet Arası’nda pişirt

Lezzet Arası restoranları, uygun fiyat politikasının yanı sıra tüketicilere reyondan seçtikleri et, balık veya tavuk ürünlerini hemen pişirtip yiyebilmeleri ya da pişirttikten sonra paket servis yaptırabilmeleri şeklinde yeme içme özgürlüğü sunuyor.

Haberin Devamı

Fransa örnek alıyor

CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, CarrefourSA olarak perakendecilik hizmetlerine Lezzet Arası’nı eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Çağdaş Türk mutfağını tanımlayan ve bu alanda başarılı projelerle adından söz ettiren şef Vedat Başaran’ın danışmanlığında restoranlarımızı toplam 10 milyon TL yatırımla, Lezzet Arası ismiyle gastronomik bir yaşam alanına çevirdik. Bugün için toplam 7 hipermarketimizde tüketicilerimize hizmet veren restoranları, ilerleyen dönemde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.

Lezzet Arası ile tüketicilerimizin menüye bağlı olmadan yeme içme tercihlerine özgürlük getirdik. Lezzet Arası Türkiye’de benzeri olmayan bir konsept. Fransız ortağımız Carrefour Grup bu yeni hiper hizmetimizi beğendi ve örnek alarak yurtdışına taşımak istedi. Bu haber bizler için büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.

Haberin Devamı

Buluşmaların adresi olacak

Lezzet Arası’nın yer aldığı hipermarketlerdeki günlük müşteri trafiğinin yüzde 15’inin Lezzet Arası’nda yemek yediğini aktaran CarrefourSA Hipermarketler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı da, şunları söyledi:

“Hafta içi günlük 4.200, hafta sonu 7.000 kişiye yeme içme imkânı sunuyoruz. İster ızgara isterse sulu yemek olsun, ortalama 15 TL’ye karnınızı doyurabiliyorsunuz. Doğum günü kutlamaları, kadın günleri gibi buluşmaların da adresi olmaya başladık.”

Eti, balığı reyondan seç Lezzet Arası’nda pişirt