Ekonomi Hakan Çanta ayakkabı üretecek

Hakan Çanta ayakkabı üretecek

23.07.2013 - 15:43 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin çocuk çantaları ve kırtasiye sektöründe ünlü firmalarından Hakan çanta 0-9 yaş çocuk ayakkabısı da üretmeye başladı.

Hakan Çanta ayakkabı üretecek

Hello Kitty, Minnie Mouse, Cars (Şimşek Mc Queen ) Mickey Mouse, Fisher Price gibi dünyaca ünlü markaların çocuk ayakkabılarının üretim ve dağıtım lisansını alan Hakan Çanta, eylül ayında piyasada olacak 400 farklı model kız ve erkek çocuk ayakkabılarını Gigi markası ile piyasaya sürecek.

Haberin Devamı

Çocuklar için okul çantaları ve kırtasiye, büyükler için fashion çantalardan sonra, çocuklar için ayakkabı üretmeye başladıklarını söyleyen Hakan Çanta Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Hacısoyu, kendi sektörlerinde yaptıkları isimleri sayesinde yurt içinde ve dışında ürün verdikleri tüm dağıtım kanallarına Gigi markası ile ürettikleri ayakkabıları vereceklerini söyledi.

Kendi satış ağlarının dünyanın bir çok ülkesine ve Türkiye’nin hemen hemen her yerine ulaştığını belirten Hacısoyu, yeni markaları Gigi’den çok umutlu olduklarını, şimdiden Eylül ayı siparişler aldıklarını vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Aymod fuarında ayakkabılarını ilk defa sergilediklerini belirten Hacısoyu, eylül ayında Ayakkabı Dünyası, Boyner, YKM, Panço mağazaları ve Florya Aquapark’da bulunan Hakan Çanta mağazasında satışa başlanacağını açıkladı.