Ekonomi ICBC Türkiye’ye tam 12 ödül

ICBC Türkiye’ye tam 12 ödül

20.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çinli finans devi ICBC’nin Türkiye iştiraki ICBC Turkey, Türk bankacılık sektörüne girişinden bu yana yaptığı çalışmalarla ön plana çıkmaya devam ettiğini duyurdu.

ICBC Türkiye’ye tam 12 ödül

EKONOMİ SERVİSİ - Bankadan yapılan açıklamaya göre ICBC Turkey, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen Vizyon Ödülleri’nde, 2020 Faaliyet Raporu ile ödülleri topladı.

Haberin Devamı

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, şunları söyledi:

“Dünyanın en prestijli platformlarından biri olan LACP tarafından düzenlenen 2020 Vizyon Ödülleri’nde hem Ticari Bankalar hem de Çeşitlendirilmiş Finansal Hizmetler kategorilerinde altı altın ve altı platin olmak üzere toplam 12 ödül kazanmak bizim için çok değerli ve gurur verici bir sonuç. Türkiye’nin ilk Çin bankası olan ICBC Turkey olarak 2015 yılından bu yana ICBC Grubu’nun önemli bir uluslararası iştiraki haline geldik. Bu kısa sürede Türk finans sektöründe güçlü bir marka oluşturmayı başardık. Sektör faaliyetlerini özetlediğimiz bu raporlarda sektörümüzü ve çalışmalarımızı anlatmamızın bu şekilde ödüllendirilmesi bizi çok mutlu etti. ICBC Turkey olarak Türk finansal sistemine ve ekonomisine verdiğimiz sınırsız destek devam ederken bu ödüller bizi ayrıca motive ediyor.”

Haberin Devamı

ICBC Grubu’nun kültürünün uzun vadeli ve stratejik düşünmeye dayalı olarak tasarlandığını belirten Xiangyang Gao önümüzdeki dönemde de Türkiye’de pazarlama faaliyetlerini artırmaya devam edeceklerini belirtti.