Ekonomi Isı yalıtımlı duvar kağıdı, akustik perde

Isı yalıtımlı duvar kağıdı, akustik perde

25.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ev tekstili sektörünün temsilcileri, 16-20 Mayıs’ta Hometex 2023 İstanbul’da buluştu.

Isı yalıtımlı duvar kağıdı, akustik perde

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen bu buluşmada Berteks Tekstil de ses ve ısı yalıtımı sağlayan perdelerini, leke tutmayan duvar kağıtlarını ve ışık yönetimi sağlayan blackout kumaşlarını katılımcılara tanıttı. Berteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan, şu değerlendirmeyi yaptı:

Haberin Devamı

“Fuar gayet olumlu geçti. Bu yılın ziyaretçi oranı geçen yıldan yüksek. Yabancıların ilgisi de büyük. Biz üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden bir marka olarak 5 kıta ve 55’i aşkın ülkede varız. Bu önemli buluşmada da yerimizi aldık ve önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Fuar beklentilerimiz karşıladı. Tül perde ve döşemelik kumaşlarımızın yanı sıra tekstil tabanlı duvar kağıtlarımızı, akustik perdelerimizi ve blackout kumaşlarımızı katılımcılarla buluşturduk. Mekanlara sanatsal dokunuş katan tasarımlarımızı yine sanatsal ve özgün standımızda sergiledik. İç ortamlardaki ses kalabalığını azaltarak, dışarıdaki gürültüyü uzaklaşarak ses yalıtımı alanında çığır açan akustik perdeler; doku, tasarım ve kullanım kolaylığını bir araya getiren yeni nesil duvar kağıtlarımız yoğun ilgi gördü.”

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamada fuarda tanıtılan duvar kağıdı “Wall” ile ilgili şu bilgiler verildi:

“Berteks’in geri dönüştürülmüş ipliklerden ürettiği yeni nesil duvar kağıtları, leke tutmama ve kolay temizlenebilirlik gibi kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri, mekanlara sanatsal bir dokunuş katan özgün tasarımlarla birleştiriyor. Doku, tasarım ve kullanım kolaylığını bir araya getiren tekstil tabanlı duvar kağıtları, ses ve ısı yalıtımı sağlamasıyla da öne çıkıyor. Yüzeylerinin leke tutmaması ve silinebilirliği ile kullanım kolaylığı da sağlayan yeni nesil duvar kağıtları, estetik görünümüyle dekorasyona şıklık katıyor.”

Gürültüyü geçirmiyor

Verilen bilgiye göre Berteks, akustik perde ürünlerini de Hometex 2023’te katılımcılar ile buluşturdu. Akustik perdeler ile iç ortamlardaki ses kalabalığını azaltarak ve dışarıdaki gürültüyü uzaklaştırıyor, ses yalıtımı sağlıyor.