Ekonomi Kansere yakalanan kadınlara özel sigorta

Kansere yakalanan kadınlara özel sigorta

20.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Kansere yakalanan kadınlara özel sigorta

Turkcell’in sigorta alanında faaliyet gösteren grup şirketi Financell Sigorta ve kadınlara özel mobil uygulaması SiM kadınlar için güçlerini birleştirdi. Financell Sigorta, ilk ürününü kadınlara en zor zamanlarında maddi ve manevi destek sağlayacak ‘Yaşasın Kadınlar’ sigortasıyla hayata geçiriyor. Sadece SiM uygulaması üzerinden sunulacak sigortayla kadınlara özgü kanser türlerinden birine yakalanılması durumunda, finansal güçlüklere karşı güvence sağlanırken, danışmanlık hizmetleriyle de manevi destek verilecek.

Haberin Devamı

Dijital çağ

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, teknolojinin bir yandan sektörleri dönüştürürken bir yandan da etkin biçimde kullanıldığında hayatlara değer katmaya devam ettiğini söyledi. Financell Sigorta’nın dijital çağın getirdiği yeniliklerle özel olarak tasarlanan sigortacılık ürünleriyle sektöre yeni bir soluk getirmeye hazır olduğunu belirterek, “Bu alanda teknolojinin getirdiği hız, yenilik ve kolaylıklarla zenginleşen, müşterilerimiz için fark yaratan sigortacılık ürünlerimizle hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Önümüzdeki dönemde de teknolojimizle hayatları kolaylaştırmaya ve Türkiye’nin dijital yolculuğuna katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir defaya özel

Financell Sigorta yalnızca kadınlarda görülebilen kanser türlerini kapsıyor ve bu hastalıklara yakalanılması durumunda bir defaya özel toplu ödeme yapılıyor.

Haberin Devamı

Göğüs, rahim, yumurtalık gibi türlerdeki kanserler sigorta kapsamında. Sigortadan faydalanmak için daha önce kanser tedavisi görmemiş olmak gerekiyor.

Yeni genel müdür yardımcısı

Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Ömer Barbaros Yiş, 18 Aralık tarihi itibariyle mevcut görevine ek olarak Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine vekaleten atandı. Profesyonel iş hayatına 2006 yılında Kurumsal ve Bireysel Fiyatlandırma Uzmanı olarak Turkcell’de başlayan Yiş, Pazarlama bünyesinde çeşitli Kıdemli Ürün Yöneticisi pozisyonlarında bulundu.