Ekonomi Lüks konut hedefiyle üretim yapıyor

Lüks konut hedefiyle üretim yapıyor

12.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Lüks konut ve lüks turizm projelerinin iş geliştirme, projelendirme ile inşaatı alanlarında çalışmalar gerçekleştiren Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da İller Bankası güvencesi ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesini hayata geçiriyor.

Lüks konut hedefiyle üretim yapıyor

Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu, İstanbul başta olmak üzere farklı bölgelerde lüks yaşam alanları inşa etmeye devam edeceklerini ve lüks konutta marka olmayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Haberin Devamı

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi hakkında da son gelişmeleri paylaşan Palazoğlu, “Projenin yüzde 65’ini tamamladık. Teslim tarihi Mart 2024 olarak planlandı. Toplamda 40 bin 795 metrekare alan üzerinde yükselen projede 158 yalı dairesi yer alıyor. En küçük dairemiz 214 metrekare. 3.5+1’den 5.5+1’e kadar farklı tiplerde yalı daireleri yer alıyor. Metrekare fiyatlarımız ise 5 bin dolardan başlıyor” diye konuştu.

İstanbul’da Üsküdar Kısıklı ve Muğla Bodrum’da yeni proje hazırlıklarının olduğunu söyleyen Palazoğlu, “Kısıklı’da arsa bize ait. 25-30 bin metrekarelik bir alana sahip. Bodrum’da ise arsa görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.