Ekonomi McDonald's'da Türk usulü kahvaltı!

McDonald's'da Türk usulü kahvaltı!

01.11.2012 - 15:54 | Son Güncellenme:

McDonald’s Türkiye, kahvaltı menüsüne yumurtalı sucuk başta olmak üzere, peynir, zeytin, salatalık ve domatesten oluşan klasik Türk kahvaltı tabağını da ekledi.

McDonaldsda Türk usulü kahvaltı

McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Dilek Başarır, Mayıs 2008’de Türk tüketicisiyle buluşan ve severek tüketilen McDonald’s kahvaltı menüleri yine yumurtanın başrolde olduğu yeni ürünlerle çeşitlenmeye devam ediyor. Türkiye’de 200 restoranı ile hizmet veren McDonald’s’ın kahvaltı inisiyatifi sunan 99 restoranında, tüketicilerinin severek tükettiği Yumurtalı McMuffin, Piliç Dilimli McMuffin, Yumurtalı Piliç Dilimli McMuffin, Big Breakfast, Hotcakes, Hash Browns gibi özgün tatlardan oluşan McDonald’s kahvaltı ürünlerine; peynir, zeytin, salatalık ve domatesten oluşan Türk kahvaltı tabağı ve Sucuklu Yumurtalı McMuffin’ı ekledi.

Haberin Devamı

‘Kahvaltının cirodaki payının yüzde 9 olmasını hedefliyoruz’

Başarır, "Toplam ciromuzdaki payı yüzde 3 olan kahvaltımızın, Türk damak tadına uygun seçeneklerle birlikte yüzde 9’a çıkmasını ve 2012 yılını ise toplamda yüzde 30’luk bir büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz” dedi.