Ekonomi Metaverse’e taşınacak anahtar NFT’ler olacak

Metaverse’e taşınacak anahtar NFT’ler olacak

19.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Değişen dünyaya en etkin şekilde uyum sağlamak için ‘remastered’ temasıyla baştan tasarlanan Marka Konferansı, bu yıl katılımcılarına teknolojideki son gelişmeleri interaktif şekilde deneyimleyecekleri bir etkinlik sunacağını duyurdu.

Metaverse’e taşınacak anahtar NFT’ler olacak

EKONOMİ SERVİSİ - MARKA Platformu, ‘MARKALand’ adını verdikleri kendi ‘sanal evren’lerine (Metaverse) giriş için, katılımcılarına kendileri için özel olarak tasarlanmış NFT’ler (non-fungible token) hediye edecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre 29-30 Eylül’de Tersane İstanbul’da düzenlenecek MARKA 2022’nin katılımcılarına, ileriki yıllarda ‘sanal evren’de düzenlenmesi planlanan organizasyona giriş biletleri olacak, sanatçı Hamza Kırbaş’ın imzasını taşıyan NFT’ler hediye edilecek.

Haberin Devamı

Teknolojik deneyim

YÜREKLİ Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, iki yıl aradan sonra gerçekleştirecekleri ilk MARKA Konferansı’nda katılımcılara, pandemi döneminde hız kazanan teknolojik gelişmeleri yakından görüp günlük hayatlarında etkin şekilde kullanmalarının önünü açacak bir deneyim sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Yürekli Şengör, “MARKA 2022’de bu yıl katılımcılarımız, sanat, teknoloji ve sürdürülebilirlik temalarını yaratıcılıkla kesiştiren projeleri deneyimleme imkânı bulacak. İleriki yıllarda etkinliklerimizi Metaverse üzerinden de yapmaya hazırlanıyoruz. Geliştirdiğimiz projelerimiz doğrultusunda bu yılki etkinliğimizde katılımcılarımızı, bu yeni dünyanın bir parçası olmaya davet edeceğiz. MARKALand’in kapılarının anahtarı olacak NFT’ler de bu projelerimizden biri” dedi.