Ekonomi Milliyet Executive 1. yaşını dolu dolu kutluyor

Milliyet Executive 1. yaşını dolu dolu kutluyor

04.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasıyla ilgili öne çıkan içerikleri, özel dosyaları ve röportajları okuyucularıyla buluşturan Milliyet Executive, 1. yaşını kutladığı yeni yılın ilk sayısında iş hayatının lider isimlerinin bir numaralı gündem maddesi olan ‘Dijital Dönüşüm’ü tüm detaylarıyla ele alıyor.

Milliyet Executive 1. yaşını dolu dolu kutluyor

Tüm dünyada iş yaşamındaki büyük dönüşüm dijitalleşmeyi beraberinde getiriyor. Türkiye’de de 5000 tepe yönetici arasında yapılan araştırmada yöneticiler; 2023’te iş liderlerinin 1 numaralı gündem maddesinin ‘dijital dönüşüm’ olacağını söylüyor. Startup dünyasına Türkiye’den tam 6 unicorn ve 2 decacorn girdi. Bu ekosistemin önemli paydaşı olan girişim sermayesi şirketleri 2023 beklentilerini sıralıyor. Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy 5G’ye geçişi neden elzem olarak gördüğünü anlatıyor. Dünya devlerini yöneten Türk yöneticilerden Ebru Dorman tecrübelerini paylaşıyor. Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği Başkanı Mehmet Kalyoncu sürdürülebilirlik için bir yol haritası çiziyor. Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası şirket yönetiminde 2023’ün yükselen değeri olan jeostratejik aklın ipuçlarını veriyor. Şirketlerin 2023 beklentileri ve ön görüleri de yeni sayıda yer alıyor.

Haberin Devamı

Milliyet Executive her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam ediyor. Dergiye tüm Türkiye’de Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik, Shopier ve dijital platformlardan da ulaşılabiliyor.

Yazarlar