Ekonomi Modüler tasarımlı cep telefonu Türkiye’de...

Modüler tasarımlı cep telefonu Türkiye’de...

14.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

LG, modüler akıllı telefonu G5’i, Türkiye’de pazara sundu. Yeni bir tasarımı olan G5, tek parça metaldan gövdeye sahip ve kolay çıkartılabilen pil yanında modüler tasarımıyla dikkat çekiyor.

Modüler tasarımlı cep telefonu Türkiye’de...

LG Oyun Arkadaşları adı altında kendisine eşlik eden bir cihaz koleksiyonuyla tamamlanan LG G5, istenildiğinde dijital kameraya dönüşebiliyor.
5.3 inç’lik ekranı bulunan cihaz, Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye sahip. 4 GB hafızası ve 32 GB depolama alanı var. 2.800 mAH bataryası, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi bulunuyor. 159 gram ağırlığındaki telefonun gümüş, titan ve altın renkleri, 16 MP arka, 8 MP’lik ön kamerası var. Fiyatı ise 2.799 TL olarak açıklandı.

‘Farklı bir deneyim’
LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Tüm kullanıcıların LG G5 ve Oyun Arkadaşları’nın sunduğu inovatif konsepti çok beğeneceklerine ve eşsiz bir deneyim yaşayacaklarına dair inancım tam. Yeni inovasyonlarımızla bir akıllı telefonun ne demek olduğunu tüketiciye farklı heyecanlar yaşatarak sunacağız” dedi. LG Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise, LG G5’in çok yönlü ve inovatif modüler tasarımı sayesinde mobil cihazlara yeni bir soluk getirdiğini kaydetti.