Ekonomi Nidapark Çengelköy’de kampanya

Nidapark Çengelköy’de kampanya

14.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, orta ve üst gelir grubunun ev sahibi olması için ekim ayı sonu, kasım başı gibi bir kampanya başlatılacağını duyurmuştu. Bu kapsamda; düşük peşinat, düşük faiz ve vadeli satış üzerinde çalıştıkları belirtilmişti.

Nidapark Çengelköy’de kampanya

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün markalarından Tahincioğlu da söz konusu tarihi kampanya doğrultusunda, Nidapark Çengelköy projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabilen kampanya kapsamında, 36 ay 0.99 vade farkıyla ödemeler 2023 yılında başlıyor.

Haberin Devamı

Kampanya detayları hakkında bilgi veren Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Son günlerde sektörümüzde konuşulan konut kampanyalarını heyecanla takip ediyoruz. Tahincioğlu olarak geliştirdiğimiz ödeme planları ile sektördeki tarihi kampanyalara destek sağlıyor, konuta erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Nidapark Çengelköy projemizde ev sahibi olmak isteyenlerin vereceği yüzde 30 peşinatı kendi içinde üçe bölüyor ve yüzde 10 taksitli peşinat ile başlamalarını sağlıyoruz. Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik kısmı için iki ara ödeme alıyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısmı ise 36 ay yüzde 0.99 vade farkı ile firma bünyemizde eşit taksite bölüyoruz. Taksitlerin ödemesine ise 2023 yılında başlanıyor” diye konuştu.