Ekonomi ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü

ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü

10.05.2023 - 08:01 | Son Güncellenme:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu; öğrencilere gelecekleri için iham ve rol model olacak kişi ve kuruluşları ortaya çıkarmak amacıyla her sene düzenlediği Kristal Ağaç Ödülleri’nde bu yıl Mitsubishi Electric Türkiye’yi “Genç Yeteneklere Değer Veren En İyi İnsan Kaynakları Uygulamaları” onur ödülüne layık gördü.

ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü

Şirket deneyim, değer ve yenilikten beslenen kurum kültürü ile hayata geçirdiği başarılı insan kaynakları uygulamaları ile ödüle değer bulundu.

Haberin Devamı

ODTÜ 8. Kristal Ağaç Onur Ödülü’nü almaları ile ilgili bir açıklama yapan şirketin İnsan Kaynakları Lideri Kaan Gürışık, “Mitsubishi Electric Türkiye İnsan Kaynakları Ekibi olarak şirketimizin insan kaynakları fonksiyonlarının işletme stratejilerine olan katkısını her geçen gün daha da artırmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Yakın dönemde farklı ve yenilikçi bir insan kaynakları yaklaşımını hayata geçirdik. İş yönetimi temelinin güçlendirilmesi, dijital dönüşüm, yeni mezunların şirketimize kazandırılması, çalışan bağlılığının güçlendirilmesi gibi konularda güçlü bir İK ekosistemi oluşturduk. Genç mezun arkadaşlarımızdan aldığımız enerji ve yepyeni fikirler ile yolumuza devam ederken, yarattığımız sinerjinin yine gençler tarafından ödüllendirilmesi bizim için büyük gurur kaynağı oldu” diye konuştu.