Ekonomi ‘PES’ 10 Eylül’de sahaya iniyor

‘PES’ 10 Eylül’de sahaya iniyor

14.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

ABD Los Angeles’ta düzenlenen dünyanın en büyük dijital oyun fuarı E3’te, FIFA 2020’nin ardından Pro Evolution Soccer (PES) 2020 lansmanı da yapıldı. Oyun, rakibi FIFA 20’den iki hafta önce 10 Eylül 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayarlarda oynanabilecek. Resmi olarak eFootball PES 2020 olarak bilinen oyunun 2019/2020 versiyonu, e-spor sahneleriyle dikkat çekecek.

‘PES’ 10 Eylül’de sahaya iniyor

Konami yayınlanan oyunda yenilik olarak interaktif sohbet sistemi, gerçek yöneticiler, performansa dayalı eleme modu Matchday ve daha gerçekçi oyuncu transferleri ve maaşları yer alacak. Master League (Ana Lig) modunda efsanevi isimler olan Johan Cruyff ve Diego Maradona gibi kendi teknik direktörünüzü avatar olarak seçebileceksiniz.

Haberin Devamı

Konami, yeni teknikler, hassas vuruş, daha gerçekçi defans ve kasıtlı faul gibi yenilikler sunuyor. Görsel olarak yeni bir kamera seçeneği olacak. Geliştirilmiş oyuncular, geliştirilmiş aydınlatma ve daha gerçekçi sahnelere yer verilecek.

Oyunda Barcelona takımı ile işbirliği sürüyor. Lionel Messi yeniden oyun kapağı oldu. En iyi orta saha oyuncularından olan Andres Iniesta ise oyun için danışmanlık yaptı. Ön sipariş fiyatı 199 TL’den başlıyor.

Zelda efsanesi

E3, Nintendo’nun da pek çok oyun lansmanına sahne oldu. Bunlardan biri Zelda Efsanesi: Vahşi Nefes. Aksiyon macera oyunu The Legend of Zelda: Breath of The Wild 2 duyuruldu. Oyunun 82 saniyelik kısa video tanıtımı yayınlandı.

‘PES’ 10 Eylül’de sahaya iniyor