Ekonomi Ritz Carlton ‘yenileniyor’

Ritz Carlton ‘yenileniyor’

26.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

The Ritz-Carlton İstanbul, şehir ve tarih temasıyla, mimar ve sanatçıların dokunuşları ile tüm oda, suit ve balo salonlarını yeniden tasarladığını duyurdu. Otelin 22 süit, 57 Club Level odası dahil toplam 243 odası bulunuyor.

Ritz Carlton  ‘yenileniyor’

The Ritz-Carlton, otel hizmeti veren “Club Lounge” katıyla misafirlerine gün içinde özel yiyecek ve içecek ikramı ile yüksek hızlı Wi-Fi gibi ayrıcalıklar sunuyor. Club Lounge, misafirlerine çevre dostu, BMW İ3 Marka arabaları bedelsiz kullanım hizmeti sunmakta.

Otel toplamda 2 bin 403 metre kare toplantı alanına sahip durumda. Bu alan içinde üç bölüme ayrılabilecek 695 metre kare Balo Salonu da bulunuyor.

Doğadan masaya!

Öte yandan otelin doğadan masaya konseptli restoranı “Atelier Real Food” modern dekorasyonu dünya mutfağından ilham almış menüsüyle misafirlerine taze ve günlük ürünlerle hazırlanmış yemek deneyimi sunuyor. Mekanın çağdaş dekorasyonu Portekizli mimar Patricia Pina tarafından tasarlandı ve mobilyalar da mekana özel olarak üretildi. Başaşçı Selami Güleryüz en büyük lüksün sağlıklı ve doğal yemek olduğunu ifade ederken; “doğadan masaya” bir anlayışı benimsediklerini, her şeyden önce Atelier Real Food için kullanılan ürünlerin taze, günlük ve doğal olmasına dikkat ettiklerini belirtiyor.