Ekonomi Rönesans Amsterdam’da sahaya çıkıyor

Rönesans Amsterdam’da sahaya çıkıyor

02.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rönesans Holding bünyesindeki Ballast Nedam, Hollanda’nın simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı  renovasyon çalışmasına başlıyor.

Rönesans Amsterdam’da sahaya çıkıyor

Rönesans Holding açıklamasına göre, Amsterdam ArenA’nın açıldığı 1996 yılından bu yana stadyum için yapılan en geniş çaplı renovasyon çalışmalarını, Rönesans Holding grup şirketlerinden Balast Nedam gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Ballast Nedam, 1993-1996 yılları arasında inşa edilen Amsterdam ArenA’nın kurucuları arasında yer alıyor. Bu kapsamda Amsterdam ArenA ile imzalanmış bir kuruculuk anlaşması da bulunuyor. 2026’ya kadar uzatılan anlaşma kapsamında her iki taraf da uluslararası stadyum projelerinde yeni ortaklık fırsatlarını araştırıyor.

Kupada boy gösterecek

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, şunları kaydetti:

“Avrupa şehirlerinin en büyük projelerinde Rönesans imzası bulunması, sadece bizim için değil Türkiye için de gurur kaynağı. Bu büyük proje ile uluslararası çapta önemli bir imza daha attık. Rönesans Holding grup şirketlerinden Ballast Nedam’ın kurucuları arasında yer aldığı Amsterdam ArenA ile değerli bir iş birliği içindeyiz. Bu iş birliğini geleceğe de taşımayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Amsterdam ArenA, yenilenmiş haliyle, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynanacak 4 karşılaşmaya da ev sahipliği yapacak.