Ekonomi Sayısal Loto sonucu sorgulama! 3 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar

Sayısal Loto sonucu sorgulama! 3 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar

04.10.2022 - 00:53 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto çekilişinde ''Milyonerler Ekimi”nin ikinci çekilişi tamamlandı ve 5 bilen bir kişi 5 milyon kazandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. 3 Ekim Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 149 milyon 46 bin 716 TL!

Sisal'in en çok kazandıran oyunlarından Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş tamamlandı. Çekilişte 6 bilen büyük ödülün de sahibi oluyor. Sayısal Loto çekilişi canlı yayında düzenleniyor. 6 şanslı numarayı bilenin çıkmadığı Çılgın Sayısal Loto çekişilişi “Milyonerler Ekimi”nde 5 bilen bir kişi 5 milyon kazandı.  İşte, 3 Ekim Sayısal Loto sonucu sorgulama...

Haberin Devamı

3 EKİM ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın ilk Çılgın Sayısal Loto çekilişi pazartesi günü saat 21:30'da yapıldı. Çekiliş millipiyangoonline.com ve millipiyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarılıyor.

Kazandıran numaralar; 21-25-35-65-78-90 Joker-32 SüperStar-74 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve büyük ikramiye olan 149 milyon devretti. 

Çılgın Sayısal Loto 3 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen çekilişte 5+1 kategorisinde bilen çıkmayınca, 5 bilen 1 talihli 5 milyon 593 bin 843 TL’lik ikramiyenin sahibi oldu.

Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada: “Sisal Şans ailesi olarak, Milyonerler Ekimi’nde 5 bilerek ekstra 5 milyon TL’lik ikramiyeyi İstanbul Avcılar’dan oynayarak kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. ‘Milyonerler Ekimi’ bir ayın sonunda oyun severlere toplamda 70 milyon TL ekstra ikramiye kazandırmış olacak. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Sayısal Loto sonucu sorgulama 3 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar