Ekonomi Singapurlu dev 15 ürünle geldi

Singapurlu dev 15 ürünle geldi

15.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Singapurlu teknoloji devi Omix, Türkiye pazarına girdi. X300 ve X500 olarak iki cep telefonu modeli, tablet, scooter, havalandırma cihazı, kulaklık gibi ekosistem ürünlerini Türkiye’ye getiren marka, cep telefonu üretimini de burada yapıyor. Omix, iki cep telefonu modelini İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisinde üretiyor.

Singapurlu dev 15 ürünle geldi

HANİFE BAŞ - Toplantıda akıllı telefonlarının yanı sıra yeni ekosistem ürünleri de tanıtıldı. Kablosuz kulaklık modelleri MixBuds Plus, MixBuds Pro, MixPods Pro ile robot süpürge modelleri MixBot Plus ve MixBot Pro, yeni tablet bilgisayar MixTab Pro ile markanın nesnelerin interneti tabanlı ev ürünleri kategorisinde yer verdiği robot kamera, bağlantı çözümleri MixCam Pro, MixSocket Pro, MixPlug, MixLight Pro, MixWi-Fi Plus, MixWi-Fi Pro ve MixAir Desktop Pro’nun yer aldığı 15 ürün Türkiye pazarına sunuldu.

Haberin Devamı

Omix Türkiye’nin CEO’su ise teknoloji dünyasının yakından tanıdığı isim Muzaffer Gölcü. Gölcü, “Omix olarak 15 yeni teknoloji ürünümüzle giriş yaptığımız Türkiye akıllı telefon pazarındaki öncelikli hedefimiz yüzde 10’luk bir pay elde etmek. Bu hedef doğrultusunda 2022’de başka akıllı telefon modellerimizi de müşterilerimizle buluşturacağız. Bu yeni modellerle pazardaki ürün sayımız 20’yi aşmış olacak. Türkiye’de teknolojinin sadeleştiği ve akıllı teknolojilere herkesin erişebildiği bir pazar yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etkinlikte Omix’in tüm akıllı telefonlarının ve ekosistem ürünlerinin uyum içinde çalışmasını sağlayan yenilikçi platform MixO da tanıtıldı. Omix ekosistem ürünlerinde bulunan özel bir çip sayesinde hem hızlı ve kolay bir ürün kurulumu sağlıyor, hem de tüm Omix cihazları en üst düzey güvenlikle MixO platformunda tek bir uygulamadan yönetilebiliyor. Marka ve cihaz bağımsız olarak çalışan MixO, Apple Store ve Google Play Store’da yerini almış durumda.

Haberin Devamı

Yaygın satış sonrası hizmet

Türkiye genelinde Omix Merkez Servis ile birlikte Genpa, KVK ve BDH servisleri sayesinde kullanıcılarına hızlı servis vermeyi amaçlayan Omix, yaygın servis ağıyla da ön plana çıkıyor. Ücretsiz kargo hizmeti sağlayan servislerin ön bürolarından da hızlı servis hizmeti alınabiliyor.

108 MP’lik kamerası var

Omix X300 ve X500’de 6.67 inç’lik Full HD+ ekran bulunuyor. Arkada dörtlü kamera dizilimiyle gelen cihazlarda yapay zekâ destekli AI 96 MP ve AI 108 MP çözünürlüğün yanı sıra geniş açı, makro ve alan derinliğini birleştiriyor. Mediatek Helio G80’in 12nm 8 çekirdekli işlemcisi ve 5.000 mAh uzun kullanım ömürlü hızlı şarj desteği var.