Ekonomi Tasarım Mucitleri Ateşböceği ile 5 yılda 7.500 çocuğa ulaşacak

Tasarım Mucitleri Ateşböceği ile 5 yılda 7.500 çocuğa ulaşacak

02.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yaşar Topluluğu markalarından Pınar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliğiyle deprem bölgesindeki çocuklar için eğitime destek yolculuğuna başlıyor.

Tasarım Mucitleri Ateşböceği ile 5 yılda 7.500 çocuğa ulaşacak

Pınar, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimleri’ne bir yenisini ekleyerek deprem bölgesindeki çocuklara ulaşmayı ve bilimi keşfetme yolculuklarına destek olmayı hedefliyor. Tasarım Mucitleri Ateşböceği ilk durağında Adıyaman’daki çocuklarla buluşuyor. Adıyaman sonrasında deprem bölgesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek olan Pınar, 5 yılda 7.500 çocukla bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Minik yüreklere umut

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın yeteneklerinin farkında olarak büyümesini önemsiyoruz. Deprem bölgesindeki çocuklarımızın bilimi keşfetme yolculuklarına destek olmak, eğlenirken öğrenmelerini sağlamak adına TEGV’le iş birliğine imza atarak Tasarım Mucitleri Ateşböceği birimlerine bir yenisini ekledik. Tasarım Mucitleri Ateşböceği’nin, gezdiği her şehirde depremden etkilenen çocuklara bilimi sevdirirken asıl amacı olan eğitim konusunda da çocuklara yeni bilgiler katacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.