Ekonomi Tedarik Aşamasında, Tedarik Sürecinde Ne Demek? E-Ticaret'te Tedarik Ne Demek?

Tedarik Aşamasında, Tedarik Sürecinde Ne Demek? E-Ticaret'te Tedarik Ne Demek?

24.03.2021 - 02:41 | Son Güncellenme:

Ticaret alanında bazı kullanılan farklı terimler bulunuyor. Bu terimlerden biri de tedarik aşamasıdır. Tedarik aşaması, alışveriş yapan kişilerin önüne çıkan bir kelime türüdür. Bu kelimenin ne anlama geldiği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Tedarik aşamasında, tedarik sürecinde ne demek? E- ticarette tedarik ne demek? İşte, tüm detaylar.

Tedarik Aşamasında, Tedarik Sürecinde Ne Demek E-Ticarette Tedarik Ne Demek


Tedarik aşaması, sipariş verildikten sonra ürünün temin edilme süresidir. Bu süre, sipariş edilen ürünün temin edildiği aşamayı gösterir.

Tedarik Aşamasında, Tedarik Sürecinde Ne Demek?

İnternet üzerinden pek çok kişi alışveriş yapabiliyor. Alışveriş işlemleri yapıldıktan sonra, ürünlerin bazı temin süresi olabiliyor. Bu gibi durumlarda tedarik aşaması devreye giriyor. Kişiler tedarik aşamasını veya tedarik sürecini merak ederek bilgi almaya çalışıyor. Tedarik süresi, sipariş edilen ürünlerin temin edilmesi boyunca geçen süreçtir.

E-Ticarette Tedarik Ne Demek?

E-ticaret sitelerinde kişiler bazı ürünler satın alabiliyor. Ürün pazarlama içerisinde kullanılan bazı kelimeler bulunuyor. Bu kelimelerden biri olan tedarik, ürünün temin edilmesini temsil ediyor. Ürünün temin edilmesi, tedarik anlamında kullanılarak pazarlama sektöründe yer alıyor.