Ekonomi Üç markadan yeni koleksiyon

Üç markadan yeni koleksiyon

28.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Aydınlı Grup markaları Cacharel, U.S. Polo Assn. ve Pierre Cardin, 2023-2024 sonbahar-kış koleksiyonlarını tanıttı.

Üç markadan yeni koleksiyon

Konuyla ilgili açıklamada, Cacharel’in koleksiyonunun ‘miras ve yenilik arasında’ mottosuyla hazırlandığı belirtilerek, “Cacharel dünyasında mavi, pembe, beyaz, ekru tonlarının yanı sıra, hâkî, camel, kahve, gri, bordo, lacivert, turuncu, siyah ve petrol renklerinin hakimiyetinde, özgün ve özgürlükçü stil yolculuklarına çıkmak isteyen centilmenlere benzersiz alternatifler sunuyor” denildi. U.S. Polo Assn. Sonbahar / 23 Koleksiyonu’nun, “yenilenme” temasıyla hazırlandığı ifade edilen açıklamada şu bilgiler verildi:

Haberin Devamı

Koleksiyon içerisinde, sezonun zamansız ve klasik renklerinden olan sarı, mürdüm ve lacivert tonları tüm göz alıcılığıyla dikkat çekiyor. Yelek ve sweatshirt’lerde enerjisiyle göz dolduran renkler sonbahar stillerine canlı ve taze bir dokunuş katıyor. Sportif şıklığı öne çıkaracak birbiriyle uyumlu tasarımlar zamana karşı meydan okuyarak sonbahar stiliyle yeniliğe uyum sağlıyor.”

Açıklamada, Pierre Cardin ile ilgili olarak da şöyle denildi: “Geniş ürün yelpazesi sunan kadın ve erkek koleksiyonlarıyla Pierre Cardin Sonbahar & Kış / 23-24 kreasyonu, şehirlerin kozmopolit dokusundan ve metropol kentlerinin çizgilerinden ilham alıyor. Mevsimin gözde renkleriyle hazırlanan renk paletinde, bej, gri, soluk yeşil, mavi ve koyu turuncu öne çıkıyor. Vazgeçilmez siyah ve beyaz renkleri ise harmoniyi tamamlayan zamansız tercihler olarak ön planda.”