Ekonomi ‘Vadi’ 5 yıldızlı oteli için Marriot’la anlaştı

‘Vadi’ 5 yıldızlı oteli için Marriot’la anlaştı

07.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesi bünyesinde bulunan 5 yıldızlı otelin Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı. 215 oda, balo ve toplantı salonlarının yer aldığı otel bölgenin en değerli noktasında 29 Ekim 2018’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

‘Vadi’ 5 yıldızlı oteli için Marriot’la anlaştı

Artaş İnşaat, Invest İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa’da inşa edilen Vadistanbul, Türkiye’nin en büyük karma projeleri arasında bulunuyor. Vadistanbul’un, AVM’si, ofisleri ve konutlarıyla gündüz nüfusu 40 bin kişiyi bulan yeni bir şehir merkezi niteliğinde konumlandığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin ilk Havaray’ı da Vadistanbul projesinde hayata geçirildi. Bu sayede şehrin metro ağına doğrudan özel bağlantı sağlandığı kaydedildi. Yeni havalimanına yakın bir noktada konumlanan Vadistanbul, TEM ve E-5 Otoyollarına da kolay ulaşım imkanıyla dikkat çekiyor.

‘Havaray’ı da var’

Marriott International’ın 90 yılı aşkın tecrübesini taşıyacağı otel,bölgenin en yeni ve en modern tasarıma sahip oteli olarak öne çıkacak. Marriott International Türkiye Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan, İstanbul’un geleceğine güvendiklerini ve Türkiye’deki büyümelerini hızla sürdürdüklerini dile getirirken, “Bu heyecan verici projede Marriott Hotels and Resorts markamızın yeni yüzünü yansıtabilmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı