Ekonomi Volkswagen’den yatırım müjdesi

Volkswagen’den yatırım müjdesi

06.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Volkswagen Group Porsche Yönetim Kurulu Üyesi ve Porsche İşçi Sendika Başkanı Uwe Hück, Volkswagen Group olarak Türkiye’de yatırım yapılması konusunda, “Bizim önümüzde bir planımız var ama şu anda söyleyemem. Bu konudaki sürprizi bekleyin, uzun sürmeyecek” dedi. Hück, “Suudi Arabistan’la iş yapmaktansa tabii ki Türkiye. Çok açık” diye konuştu.

Volkswagen’den yatırım müjdesi

Türk asıllı dünya şampiyonu Alman boksör Fırat Arslan ile Türk-Alman dostluğunu pekiştirmek için 24 Kasım’da İstanbul’da bir gösteri maçı yapmak için İstanbul’a gelen Hück, Türkiye ve Almanya ilişkilerinin iyileşmesi için inisiyatif aldıklarını ifade ederek, “Biz iki sporcu olarak Türkiye-Almanya ilişkilerini düzeltmeye karar verdik. Türkler ve Almanlar olarak ringde dövüşebiliriz ama ringin dışında hiçbir yerde kavga edemeyiz. Türkiye Avrupa Birliği’ne aittir, Avrupa Birliği de Türkiye’ye aittir. Ekonomik ilişkileri geliştirmek adına buradaki maçı Almanya’da da yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Orka Holding sponsorluğunda düzenlenecek müsabakanın tüm geliri, Geleceğimiz Sokak Çocukları Vakfı’na bağışlanacak. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Türkiye ve Almanya arasındaki dostluğu pekiştirmek adına yapılan organizasyona ön ayak olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını kaydetti.