Ekonomi Yönetim kurullarına mentorluk programı

Yönetim kurullarına mentorluk programı

05.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kurumların güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya sahip olmaları amacıyla Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve MY Executive iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Yönetim Kurullarının Güçlendirilmesi Programı’nın ikinci bölümü olan ‘Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı’ 15 Aralık’ta başlıyor.

Yönetim kurullarına mentorluk programı

EKONOMİ SERVİSİ - Programda Aclan Acar, Ahmet Dördüncü, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Duygu Yılmaz, Feyyaz Ünal, Hurşit Zorlu, Mehmet Sami, Murat Selek, Murat Ülker, Orhan Turan, Perihan İnci, Dr. Tamer Saka, Tanyer Sönmezer, Tayfun Bayazıt ve Dr. Yılmaz Argüden’in de aralarında yer aldığı çok sayıda iş insanı ve profesyonel yönetici deneyimlerini paylaşacak. TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

Şirketlerin kısa, orta ve uzun vadeli perspektifi yönetebilme kabiliyetlerini geliştirmeleri, riski hayatlarının merkezine koymaları, bunların yanı sıra markalaşma, inovasyon, uluslararası büyüme, iç kontrol ve denetim gibi konulara odaklanmaları gereken bir dönemdeyiz. Kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde ortaya koyulması gereken bu yeni stratejiyi belirlemede en büyük görev yönetim kurullarına düşüyor. Biz de bu programla şirketlerimizin, yönetim kurullarının önderliğinde geleceğe hazırlanmalarına katkı sunmayı hedefliyoruz. Değerli isimlerin destekleriyle hayata geçireceğimiz programımıza yönetim kurulu üyelerini ve adaylarını bekliyoruz.”