Ekonomi Yüzde 60 indirimle online bilete teşvik

Yüzde 60 indirimle online bilete teşvik

12.07.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hijyen konusunda uluslararası standartlardaki önlemlerini Kovid-19 sürecinde daha da geliştiren alışveriş, eğlence ve yaşam alanları arka arkaya yeniden kapılarını açtı. Bu süreçte, tüketici ve çalışanların sağlıklarını koruyacak adımlar uygulanırken, denetimler de sıklıkla yapılıyor.

Yüzde 60 indirimle online bilete teşvik

İsfanbul Tema Park Direktörü Tankut Tonger, kapılarını yeniden açmadan önce ekiplerini ciddi bir eğitimden geçirerek hazırlandıklarını söyledi. Ortak alanların sık sık dezenfekte edilmesi, ateş ölçümleri, maske ve siperlik kullanımı, sosyal mesafeyi koruyacak önlemler ise alınan tedbirlerin başında geliyor.

Haberin Devamı

İsfanbul Tema Park gişelerinde uzun kuyruklar oluşmaması için ‘online bilet’ alımını teşvik edecek çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Tonger, “Online bilet alan misafirlerimiz cep telefonlarına gönderilen QR kod ile turnikelerden geçebiliyorlar. Gişeden bilet almak isteyenler ise ödeme işlemlerini temassız olarak yapabilecekleri POS makinelerini kullanabiliyorlar. Nakit para ile işlem yapıldığında para alışverişinden sonra gişe personeli her seferinde el dezenfektanı kullanıyor. Açılışa özel kampanyamız çerçevesinde online bilet alan misafirlerimiz yüzde 60 oranındaki indirimden faydalanabilecekler. 31 Temmuz’a kadar devam edecek” diye konuştu.

120 bin metrekare

Tankut Tonger, “Dünyada ve Türkiye’de bir tema parkı, AVM, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İsfanbul, toplam 600 bin metrekarelik alanda konumlanıyor” derken, yoğunluğa karşı en başında alınan tedbirlerle 8 bin araçlık otopark kapasitesi bulunduğunu söyledi. İsfanbul içerisinde bulunan Tema Park ise 120 bin metrekarelik bir alanda konumlanıyor. Tonger, şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

“İsfanbul Tema Park, 3 saniyede tam 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. roller coaster’ı ‘Nefeskesen’ ve 20 milyon dolarlık yatırımla, özel olarak 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, İstanbul’un fethini insansı robotlarla anlatan ‘Fatih’in Rüyası’ gibi 30’u aşkın ünitesi ile misafirlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan ‘Adalet Kulesi’, macera severlerin ilgi odağı ‘Viking’, efsanevi ‘King Kong’ da en çok ilgi gören diğer ünitelerimiz arasında yer alıyor. Misafirlerimiz İsfanbul Tema Park’ın yıllık kartı Yes Club ile 12 ay boyunca sınırsızca eğlenebilme şansı yakalıyorlar.”