Ekonomi ‘Zor sürecin sonunda kazanıma odaklanalım’

‘Zor sürecin sonunda kazanıma odaklanalım’

19.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, “İçinden geçtiğimiz zor sürecin sonunda da sahip olacağımız kazanımlara ve fırsatlara odaklanmalıyız. Önemli dönüşüm programları, muhasebe, yönetişim, iş modeli alt yapıları geliştirmeleri ekonominin çok hızlı gitmediği zamanlarda yapılır” dedi.

‘Zor sürecin sonunda kazanıma odaklanalım’

Adnan Bali KAGİDER’in (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) sektör liderlerini, akademisyenleri, ekonomistleri, alanında uzman konukları konuşmacı olarak ağırladığı geleneksel kahvaltı toplantılarına konuk oldu.

Haberin Devamı

Toplantının açılış konuşmasını yapan KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk yılında kadın girişimciliği için çalışmaya tam hız devam edeceklerini belirterek yaptıkları çalışmalara dair bilgiler verdi. Bezircioğlu, ilgili komitelerin deprem bölgesindeki kadınları güçlendirmek için çalışma ve projelerine devam ettiklerini ve en az 2 sene aktif olarak orada olacaklarını söyledi.

Her sektörden kadın girişimcilerin bir araya geldiği toplantıda konuşan Adnan Bali, Türkiye’nin geçirdiği kriz dönemlerini karşılaştırarak ülkenin bu dönemlerden güçlenerek ve çeşitli kazanımlarla çıktığı örnekleri anlattı.