Gündem Elimi Bırakma 30. yeni bölüm fragmanı! Ortalık karışıyor...

Elimi Bırakma 30. yeni bölüm fragmanı! Ortalık karışıyor...

18.02.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Elimi Bırak 29. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Büyük ilgiyle izlenen dizinin 30. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Konakta ortalık karışıyor. Serap'ın gizli işleri ortaya çıkacak.

Elimi Bırakma 30. yeni bölüm fragmanı Ortalık karışıyor...

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Elimi Bırakma 29. son bölümü ile Pazar akşamı izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm için şimdiden sabırsızlanan izleyiciler için 30. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

ELİMİ BIRAKMA 30. BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cenk ne karar verecektir?

Öte yandan, Sumru’nun elindeki şirket hisselerinin asıl sahibinin Serap olduğunu Cenk’ten saklamak giderek güçleşmeye başlamıştır. Feride Serap’tan, Cenk’e gerçekleri anlatmasını ister. Serap’ın önemli bir karar vermesi gerekmektedir. Serap, gerçekleri Cenk’e anlatacak mıdır?