Cadde 'Elimi Bırakma'da ilk izleme heyecanı

'Elimi Bırakma'da ilk izleme heyecanı

23.07.2018 - 16:18 | Son Güncellenme:

TRT1 dizisi 'Elimi Bırakma'nın set ve yapım ekibi ile oyuncular, ilk bölüm izlemesinde bir araya geldi.

Elimi Bırakmada ilk izleme heyecanı

Elimi Bırakma’ dizisinin ilk bölümü, TRT 1 ekranlarında 22 Temmuz Pazar akşamı yayınlandı. Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz’un paylaştığı dizinin ilk bölüm izlemesi, Etiler Develi’de yapıldı. İlk bölümü TRT 1 yöneticileri, yapım, set ekibi ve dizi oyuncuları beraber izledi.

Haberin Devamı

Başrol oyuncuları Boz ve Navruz, çok heyecanlı olduklarını ve bu hikâyede herkesin kendisinden bir şeyler bulacağını dile getirdi.

DİZİNİN KONUSU

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden 'Azra' ile benzer kaderi paylaştıkları 'Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan 'Elimi Bırakma' dizisi, "İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi" mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne seriyor.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Sadullah Celen oturduğu 'Elimi Bırakma'da; Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç ve Batuhan Ekşi rol alıyor.