El ve Ayak Bakımı Elinizi daha genç göstermenin 5 yolu

Elinizi daha genç göstermenin 5 yolu

12.07.2018 - 18:01 | Son Güncellenme:

Ellerimizi çok kullanıyoruz, bu yüzden vücudumuzun diğer yerlerine göre daha hızlı yaşlanıyor. Eğer ellerinize bakmazsanız yüzünüz ne kadar genç gözükürse gözüksün, avuç içlerinizin arkasındaki hasarlı cildiniz gerçekte kaç yaşında olduğunuzu her zaman kapatacaktır. 10 yaş genç gözükmek istiyorsanız bu yazımızı okumadan geçmeyin.

Elinizi daha genç göstermenin 5 yolu

Yaşlanma karşıtı kremlere yatırım yapın

Yüzünüz için kullandığınız şeyi neden eliniz için de kullanmayasınız? Sadece nemlendirmekle kalmayıp aynı zamanda cildinizi gençleştirip parlatacak bir krem kullanın.

Haberin Devamı

Ev işleri yaparken eldiven kullanın

Sıcak su ve temizlik malzemeleri cildinizi kurutur ve çatlamasına neden olur. Bulaşık yıkamaktan, küveti ovmaya kadar her türlü ev işini yaparken mutlaka eldiven kullanarak bu zararlı etkenlerden kendinizi koruyun. Eldiveni takmadan önce nemlendirici krem sürün.

Ojenizi tekrar düşünün

Ünlü markaların zehirleyici kimyasalları formüllerinden çıkardıklarını fark etmişsinizdir. Diğerleri tırnaklarınızı nemlendirmek ve kuvvetlendirmek için cilalarını uçucu yağlarla besleyerek bir adım önde tırnak bakımı yapıyorlar. Böylelikle manikürleriniz daha sağlıklı bir hale gelecek.

Tırnak yataklarınıza sevgi gösterin

Tırnak yağları, şeytan tırnaklarından kurtulmak için harika bir çözümdür, fakat aynı zamanda ellerinizi parlatarak daha genç gösterebilir. Etkisini devam ettirmek için gün içinde birden çok kez kullanın.

Haberin Devamı

Güneş kremi kullanın

Tabi ki güneş kremini parmaklarımız ve avuç içlerimizle sürüyoruz fakat elimizin arkasına ne zaman güneş kremi sürdük ki? Her zaman ki kreminizi, biraz güneş kremi ekleyerek sürün. Böylelikle güneşin zararlı ışınlarından korunmuş olacaksınız.

Yazarlar