Ekonomi Eminevim’den faizsiz peşinatsız ev sistemi

Eminevim’den faizsiz peşinatsız ev sistemi

07.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Elbirliği sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sağlayan Eminevim, artan konut fiyatlarına karşı sistemlerine yeni bir ürün ekledi.

Eminevim’den faizsiz peşinatsız ev sistemi

Emin Şirketler Grubu’nun Başkanı Emin Üstün, 25 yıldır vatandaşı ev sahibi yapmak için en uygun sistemleri hayata geçirdiklerini söyledi. Üstün, “Şimdi sistemimizde yeni bir ürün geliştirerek, 25 yıldır olduğu gibi yine onların tamamen faizsiz ve gelirlerine göre ödeme seçeneklerinin olduğu ürünümüzü sunarak bu birlik çağrısına 25 yıldır olduğu gibi yine katkıda bulunduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Değer artışlı model’

Yeni ürünleri olan ‘değer artışlı çekiliş sistemi’yle ilgili bilgi veren Emin Üstün, bir örnekle sistemi şöyle anlattı:
“Taksitlerini yükseltmek istemeyen ve vade sonuna kadar beklemek isteyen müşterilerimize beklemeleri karşılığında daha yüksek bir teslimat almalarını sağlayacak. 0 peşinatla sisteme giren üyelerimize de beklemeden 1. ayda teslimat imkanı getirecek. Örneğin; 100 bin lira kayıt tutarı için yüzde 10 peşinatla, peşinat tutarı 10 bin lira olacak. 100 kişilik grupta, peşinat sonrası kalan 90 bin liranın teslime kadar olan taksitleri 900 lira olacak. 1. teslim alan müşterimiz 100 bin lira, 2. teslim alan müşterimiz ise 100 bin 556 lira teslim alacak. Her ay teslimat tutarı artarak son teslim ayı olan 100. ayda 155 bin lira olacak. Teslim aldıktan sonra ödeyecekleri taksitlerle ilk müşterinin toplam geri ödemesi 142 bin 500 lira olacak. 42 bin 500 lira, evini son teslim alacak müşteriye ilk müşterinin yapmış olduğu teslimat desteğidir.”