Dekorasyon Açıl Susam Açıl: Ultraloq Akıllı Ev Kilidi

Açıl Susam Açıl: Ultraloq Akıllı Ev Kilidi

Son Güncellenme:

.

Açıl Susam Açıl: Ultraloq Akıllı Ev Kilidi

Evinizin güvenliği için geliştirilen Ultraloq UL1, üstün donanımlı özelliklere sahip devrim niteliğinde akıllı bir kilit! Çok yönlü, uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu akıllı ev güvenliği Ultraloq, evinize kimin geldiğini ve gittiğini tamamen kontrol etmek için uzaktan erişim imkanı sağlama esnekliğine sahip. Cihazı kullanırken, parmak izi kimliği, anahtar fob veya Bluetooth yakınlık sensörü aracılığıyla kapınızı açabiliyorsunuz. Ultraloq UL1 Akıllı Ev Kilidi, eski nesil temelsiz giriş sistemlerinden edinilen tecrübelerin ışığında üretilmiş, kurulumundan günlük kullanıma kadar her şey basit, kullanışlı ve kullanıcı dostu olarak geliştirilmiş. Önceki anahtarsız giriş sistemlerinden daha şık ve akıllı olan Ultraloq daha fazla teknolojik alt yapı içeriyor.

Haberin Devamı

Yalnızca 5 vida ile çözüm!

Açıl Susam Açıl: Ultraloq Akıllı Ev Kilidi

Ürün, en yeni ve en yüksek dereceli güvenlik için patent bekleyen teknolojiyle tasarlanmış. Kilit tasarlanınrken ilk nesil UL3 BT akıllı kilit esas alınarak daha küçük bir tasarıma daha fazla teknoloji katılmış. Sonrasında birkaç önemli yükseltme yapılarak ikinci nesil anahtarsız akıllı kilit giriş sistemi tasarlanmış. Daha küçük, daha kompakt ve ayrı bir geleneksel kilitle örtülü olan ürünün maliyeti ilk üretilen ürünün yarısı kadar olup, daha küçük bir gövdeye çok daha fazla teknoloji katıyor. Üstelik apartmanınızda veya dairenizdeki hemen hemen her kapıya yalnızca 5 vida ile takılabiliyor!

Üst seviyede güvenlik

Açıl Susam Açıl: Ultraloq Akıllı Ev Kilidi

Ultraloq AutoBolt, ölü cıvata ve diğer kilitten farklı yapıdaki mandal ile üstün hizmet ve çifte güvenlik sağlayacak şekilde üretilmiş. AutoBolt, UL1'e kablosuz olarak bağlanan ve kolaylık sağlamak için tek dokunuşla erişiminizi gerçekleştiren akıllı bir deadbolt iç kısım. Parmak izi, anahtar fob veya bluetooth ile giriş yaptığınızda, AutoBolt'ınız otomatik olarak kilidi açıyor ve siz evden çıktıktan sonra yeniden kilitliyor. Ayrıca akıllı telefon uygulamasıyla da kilit durumunu istediğiniz zaman kontrol edebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Ultraloq, parmak izinizi tanır

Açıl Susam Açıl: Ultraloq Akıllı Ev Kilidi

Parmak iziniz tamamen size özeldir. En üst düzeyde güvenlik sağlamak için çalınamaz, unutulamaz veya taklit edilemez. Ultraloq, yarım saniyede kimlik tespiti için bugün mevcut olan en gelişmiş biyometrik parmak izi teknolojisini kullanıyor. Parmak izi sensörü, parmağınızı üstüne koyduğunuzda otomatik olarak uyanıyor ve doğal el konumunuza eşlik edecek şekilde konumlandırılıyor. Kesintisiz bir hareket; sensörü uyandırmanıza, parmak izinizi okutmanıza ve kapınızın kilidini açmasına olanak tanıyor. Akıllı telefonlarla kilidinizi istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Ulltraloq sayesinde anahtarlarınızı kaybetmek, kombinasyonlarını unutmak veya anahtarınızın yetkisiz olarak çoğaltılması konusunda hiçbir zaman endişelenmeniz gerekmiyor. Ultraloq uygulaması, iOS ve Android cihazları için tasarlanmış ve size kapıya kolayca erişme ve onu izleme imkanları sunuyor. Kapınızı kimin açtığına, hangi saatte ve nasıl oraya eriştiğine ilişkin ayrıntılı bilgiler içeren uygulamadaki erişim kayıtlarını da görüntüleyebiliyorsunuz.