Güncel Ağlama Anne Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ağlama Anne Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Ağlama Anne Dizisi Nerede Çekiliyor

Sonbahar ile birlikte yeni yayın dönemi için birbirinden iddialı yapımlar ekranlarda yerlerini almaya başladı. ATV’nin merakla beklenen dizisi Ağlama Anne de sezonun dikkat çeken yeni dizilerinden. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Ölene Kadar, Yüksek Sosyete ve Meryem gibi diziler ile tanınan Feride Kaytan üstleniyor. Genel koordinatörlüğünde Akın Topuz’un bulunduğu dizinin ilgi çeken senaryosu ise Serdar Oğuz’a ait.

Haberin Devamı

Bir gençlik hatasıyla savrulan hayatlar

Proje tasarımı ve hikayesi Esin Gök’e ait olan Ağlama Anne dizisinin ilk bölüm fragmanıyla ilgi uyandırdı. Dizi gençlik yıllarında eğlence için yaşadığı tek gecelik aşkın beklenmedik sonuçlarıyla uzun yıllar boyunca yüzleşmek zorunda kalan Alev’in ve ailesinin yaşadıklarını anlatıyor. Alev yaşadığı bu ilişki sonucu hamile kalır ancak çocuğunu doğurmak istemez. Yaşadığı zor olaylar nedeniyle Alev, uzun süre psikolojik sorunlar ve travmalarla mücadele eder. Tüm bu yaşananların içerisinde Alev ile Adnan’ın bir kızları olur. Alev’in Zeynep ismindeki kızını kendisi değil kız kardeşi Damla büyütür. Paramparça hayatlar ve annesinin travmasının gölgesinde büyüyen Zeynep ise Mert isminde bir çocuğa aşık olur.

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosu merak uyandırıyor

Lise yıllarında yaptığı büyük bir hata ile hayatı alt üst olan Alev ve ailesinin hayatının anlatıldığı dizide Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar ve Ekin Mert Daymaz oyunculuklarıyla göz dolduruyorlar.

Başrollerinde bulunan Alev karakterini Siyah Beyaz Aşk dizisinden Doktor Aslı olarak tanıdığımız Birce Akalay oynuyor. Hatırla Sevgili’de izleyicilerin kalbini kazanan Cansel Elçin ise Adnan karakterini canlandırıyor.

Ali ve İnci Gündoğdu çiftinin yapımcı koltuğunda oturduğu Ağlama Anne dizisinin en önemli rollerinden bir diğeri olan Özlem karakterine en son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde doktor Elif’i olarak izlediğimiz Sezin Akbaşoğullar’ı hayat veriyor.

Çekim yeri Beykoz

Ağlama Anne dizisi, ana karakteri Alev’in farklı yaşlardaki yaşamını gösteriyor. İstanbul’da çekilen dizinin tanıtımlarında yer alan manzaralar ve köşk sahneleri dikkat çekiyor.

Özellikle konak sahnelerinin hangi semtte çekildiği izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Dizinin çekildiği deniz manzaralı yalının yeri tam olarak belirtilmese de bu özel konağın Beykoz semtinde olduğu biliniyor. Dizinin çekimlerinin gerçekleştiği bu özel yalı, yakın zamanda koruma altına alınan ve aslına uygun olarak yeniden restore edilen Beykoz konaklarından biri. Sürükleyici konusu ile izleyicilerin merakla beklediği Ağlama Anne dizisi ilk bölümüyle 7 Ekim Pazar günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.