Gayrimenkul Haberleri Anadolu Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede?

Anadolu Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede?

Son Güncellenme:

.

Anadolu Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Satılık konut fiyatlarının yıldan yıla artmasından dolayı, kiralık evler tercih unsuru olmaya devam ediyor. Özellikle İstanbul'da yaşayacaklar, ödemesinde zorlanmayacağı, kirası makul seviyelerde olan konutları kiralamak istiyor. İstanbul'un her iki yakasında da kirası diğer ilçelere göre daha uygun olan ilçeler bulunuyor. Merkezlerde daha yüksek olan kiralar, merkezden uzaklaştıkça biraz daha azalıyor. Anadolu Yakası'nda kirası en düşük evler belli yörelerde yoğunlaşıyor. Bu yakada Sancaktepe, Pendik, Çekmeköy ve Sultanbeyli diğer ilçelerden göre düşük kiralı konut bulunabilecek ilçeler olarak öne çıkıyor. Bu ilçelerde ev kiralamayı düşünüyorsanız, koşullarınıza uyan evleri, www.milliyetemlak.com'dan ayrıntılı arama seçenekleriyle aratabilir, pek çok farklı ilana aynı anda ve evinizin rahatlığından ulaşma olanağını yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlçelerin özellikleri ve ilçelere göre kiralar

Anadolu Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Anadolu Yakası'nda kirası en düşük evler Sancaktepe’de de bulunabilir. İlçe, Maltepe ve Kartal 'a komşudur. 224000 kişilik nüfusu ve Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan bağlantıları, TEM otoyolu ve TEM-Kartal bağlantı yolunun sağladığı ulaşım olanakları bulunuyor. Bu ilçede konut kiraları 550 lira gibi uygun fiyatlardan başlıyor.

500-1000

lira aralığında 2+1 veya 3+1 gibi ev seçenekleri yer alıyor. Mahalle arası apartmanlarda kiralık daire bulabileceğiniz gibi, tercihiniz site içi dairelerse, Sancaktepe'de ara kat dairelerden müstakil villalara varacak kadar geniş bir yelpazeden seçim yapabilirsiniz. Pendik, Sancaktepe ve İzmit arasında kalan bir ilçedir. Marmara Denizi'ne sahili bulunur. Özellikle bu ilçe ve civarında yer alan yoğun sanayileşme sebebiyle, işleri bu bölgede olanlar tarafından tercih ediliyor. Tek odalı apartlardan, büyük ailelerin yaşayabileceği daha geniş dairelere kadar pek çok konut seçeneğini barındırıyor. Konut kira bedelleri komşusu Sancaktepe gibi 500 TL alt sınırı ile başlıyor. Aydos Ormanları'na komşu, site içi daireleri tercih edenler de İstanbul içi semtlere göre çok daha uygun fiyatlarla bu konutları kiralayabiliyorlar.

Haberin Devamı

Anadolu Yakası'nda uygun kiralı daireler

Anadolu Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Anadolu Yakası'nda uygun kiralı daireler arayanların bakacağı bir diğer semt olan Çekmeköy, Ömerli Barajı'nı da kapsayan geniş yüz ölçümü, ormanlığı bol alanlarıyla biliniyor. İlçede yer alan özel üniversite, öğrencilerin de bu ilçeye yerleşmelerini sağlıyor. Kiralık konut fiyatları 750-800 lira civarından başlıyor. Komşu ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy'de de kiralık site içi daire ve villa seçenekleri bulunuyor. Sultanbeyli ilçesi, Pendik ve Sancaktepe'nin komşusudur. Anadolu Yakası'nda kirası en düşük evler bu semtte yer alır. TEM Bağlantı yolları ile ulaşımı kolay, Gölet Parkı, Aydos Ormanları gibi sosyal aktivitelere fırsat veren mekânları ile de İstanbul'un hızla gelişmekte olan semtlerinden biridir. Kiralık konut fiyatları ise 550-700 lira aralığından başlamaktadır.