Proje Haberleri Antares Evleri'nde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Antares Evleri'nde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Antares Evlerinde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Samanyolu’nda yer alan Akrep takımyıldızının en parlak yıldızı olan Antares'ten adını alan ve konut sektöründe, yıldız gibi parlayan birbirinden başarılı projeleri ile göz dolduran Antares Evleri fark yaratmaya devam ediyor. Başkent Ankara’da 133 bin 950 metrekarelik alanda 6 farklı blokta 613 konut olarak yükselen proje, yatırımcılar için de çekim merkezi olmayı sürdürüyor. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük yaşam ve alışveriş merkezi olma özelliği de bulunan Antares Evleri’nde satılık ve kiralık daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Haberin Devamı

Bir yaşamdan çok daha fazlası var

Antares Evlerinde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Ev sahibi olmak, evini yenilemek, ileriye dönük yatırım yapmak isteyenleri her yönden doyuran Antares Evleri, sıradan bir konut projesinin çok ötesinde bir yaşam sunuyor. Projeden, yüzde 25 peşinat ödeyerek 120 aya varan vade seçenekleri ve 1.2 faiz oranı kredi imkanı ile ev sahibi olmak mümkün. İçerisinde, 200’ü aşan mağaza sayısıyla Antares Alışveriş Merkezi, çocuk oyun alanı, 6 bin araçlık otopark, 2 bin kişilik food court katı, 3 bin 500 kişilik 13 salonlu sinema kompleksi bulunuyor. tenis kortları, hamam, açık-kapalı yüzme havuzları, sauna ve fitness salonundan oluşan dev spor kompleksi ve yeşil alanları ile ayrıcalıklı bir yaşama kucak açan projede Dolunay İnşaat’ın imzasını taşıyor.

Haberin Devamı

4+1 konutlar satılığa çıktı

Antares Evlerinde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Olağan üstü Ankara manzarası ile Ankara Etlik - Kasalar mevkiinde inşa edilen Antares Evleri içerisinde, 4+1 156 metrekare ve 4+1 186 metrekarelik konut tipleri ile 500 bin TL ila 850 bin TL arası değişen bedellerle daireler satışa çıkmış bulunuyor. Kiralık dairelerin de yer aldığı projede ara katlarda 4+1 186 metrekarelik evlerin kira bedelleri ise 2.900 TL ile 3.500 arasında değişkenlik gösteriyor. 2007 yılında tamamlanan ve yaşamın başladığı 1. Etapta 109 konutun yer aldığı Antares Evleri için Garanti Bankası ve Akbank ile anlaşılmış durumda. Her iki banka tarafından konut kredisinin sunulduğu Antares’te 2. Etap da tamamlanmış durumda. Antares Evleri, sadece kendi alanı içerisinde değil Ankara Etlik’te yakın çevresinde bulunan konutların değerlerini de arttırmış görünüyor.

Yatırımcıların yüzü gülüyor

Antares Evlerinde Son Durum ve En Güncel Bilgiler

İlk etapta 85 konutun satışının yapıldığı ve ilk yıllarda 60 ailenin yaşam sürmeye başladığı Antares Evleri, 10. yılında geriye kalan 528 konutun tamamına yakın kısmı neredeyse tamamlanmış durumda. Ankara’nın en büyük, Türkiye’nin ise ilk 5 alışveriş merkezinden biri olan Antares AVM, her gün binlerce Ankaralıya keyifli ve eğlenceli zaman geçirtirken, AVM ve konut yapılarının yakın lokasyonlarında da gayrimenkul metrekare fiyatlarında da yükseliş yaşandığı gözler önüne seriliyor. Antares Evleri böylece hem kendisinin hem de komşu konutların değerini arttırırken, yatırımcıların her dönem yüzünü güldüreceğe benziyor. Projeye özelliklerine dair daha ayrıntılı bilgi almak için

Haberin Devamı
Antares Konutları

'na tıklayabilirsiniz