Proje Haberleri Batışehir Bağcılar'da Son Durum ve En Güncel Fiyatlar

Batışehir Bağcılar'da Son Durum ve En Güncel Fiyatlar

Son Güncellenme:

.

Batışehir Bağcılarda Son Durum ve En Güncel Fiyatlar

Güncel Batışehir Bağcılar fiyat listesi şehrin kalbinde en uygun fiyatlarla konut edinme imkanı sunuyor. Şehrin kalbinde yer alsa da şehir gürültüsünden uzak lokasyonda konumlanmış proje dahilinde aradığınız her şey yanı başınızda bulunuyor. Fitness, market, çocuk oyun alanları, havuz, spor sahaları ve diğer sosyal tesisleriyle Batışehir, hem uygun fiyatları hem de sosyal yaşam alanlarıyla sakinlerine zaman kaybından uzak bir yaşam vadediyor. Batışehir Bağcılar TEM otoyoluna doğrudan bağlantılarıyla da emlak piyasası araştırması yapanların ilgisini çekiyor. TEM’e açılan giriş çıkışları sayesinde ulaşım daha da kolaylaşıyor. Trafikte zaman kaybetmek istemeyenler Batışehir’e geleceği için yatırım yapıyor.

Haberin Devamı

Talebe ve ihtiyaca göre konut fiyat listesi

Batışehir Bağcılarda Son Durum ve En Güncel Fiyatlar

Batışehir Bağcılar fiyat listesi talebe ve ihtiyaca göre belirlenmiş, makul ve geniş bir konut fiyat aralığını oluşturuyor. 1+0 stüdyo dairelerden, 5+1 villalara kadar her talebe ve bütçeye uygun konut bulabilmeyi mümkün hale getiriyor. Batışehir 47 farklı konut tipiyle site sakinlerinin ihtiyacını yaşam alanından ödün vermeksizin karşılıyor. Atatürk Havaalanı’na yalnızca 10 dakika mesafede konumlanan Batışehir Bağcılar, sporseverlerin de tercihi olmaya devam ediyor. Batışehir bisiklet yollarında otomobil yollarından ayrılan bisiklet parkurları ile tehlikeden uzakta rahatça bisiklet kullanılabiliyor. Ayrıca site içerisindeki sosyal alanlarda ve yansıtma havuzları kenarlarında yürüyüş yapma imkânı sunuyor. Ayrıca Batışehir Bağcılar’da açık hava spor aletleri, basketbol, tenis, futbol sahaları ve meditasyon/yoga alanları da bulunuyor. Batışehir sakinlerine konforlu ve sağlıklı bir yaşamı her bütçeye uygun daire fiyatlarıyla sunuyor.

Haberin Devamı

Batışehir Bağcılar 2017 emlak piyasası

Batışehir Bağcılarda Son Durum ve En Güncel Fiyatlar

Batışehir emlak piyasasında hareketlilik 2017’de de devam ediyor. Batışehir Bağcılar fiyat listesi dahilinde projede satışa sunulan 1+0 dairelerin en düşük fiyatı 220 binden başlıyor. 5+1 dubleks konutlar ise konumuna göre ortalama olarak 700-900 bin tl arasındaki fiyatlarla alıcı buluyor. İstanbul’un merkezinde benzer fiyatlara sahip konutların standartlarına göre oldukça kaliteli bir yaşam vadeden Bağcılar Batışehir 2017’de de yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Batışehir emlak piyasasında 2017 daire fiyatları ortalama olarak 1+0 daireler 230 bin TL; 1+1 daireler 300 bin TL; 1,5+1 daireler 500 bin TL; 2+1 daireler 430 bin TL; 3+1 daireler 575 bin TL; 4,5+1 daireler 713 bin TL; Dubleks daireler 550 bin TL civarında seyrediyor. Batışehir 2017’ye özel fiyatlar, kredi seçenekleri ve ödeme koşulları sunmaya devam ediyor. Güncel sahibinden, gayrimenkul danışmanından satılık veya kiralık Batışehir Bağcılar konut/loca/ofis fiyat listesi hakkında bilgi sahibi olmak için

www.milliyetemlak.com

'a göz atabilirsiniz