Güncel Bir Deli Rüzgar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bir Deli Rüzgar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Bir Deli Rüzgar Dizisi Nerede Çekiliyor

Yapımcılığı TMC Film tarafından üstlenilen ve çekimlerine Temmuz ayı başında başlanan Bir Deli Rüzgar dizisi, Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. İlk bölümü Eylül ayında yayınlanan dizi, farklı konusu ve yıldız isimleriyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği Bir Deli Rüzgar'ın dikkat çeken senaryosu Volkan Gürses tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmenliğini Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi, Siyah Beyaz Aşk gibi sevilen dizileriyle de tanınan Altan Dönmez üstleniyor.

Haberin Devamı

Bir Deli Rüzgar dizisinin konusu nedir?

Bir Deli Rüzgar Dizisi Nerede Çekiliyor

Değişen zamanları içeren senaryosuyla beğeni toplayan Bir Deli Rüzgar dizisi, 1980’li yıllarda ünlü bir assolist olan ancak daha sonra başına gelen talihsiz olaylarla hayatı değişen Melike Candan’ın Gökçe Yücel ile karşılaşmasıyla başlıyor. Yıldızlı hayatı geride kalan Melike, hayatını tuvalet temizleyerek kazanmak zorunda kalıyor. Melike’nin ona eski yaşamını hatırlatan ve bir zamanlar kendisinin yapmaya çalıştığı gibi ünlü olmaya çalışan Gökçe ile tanışmasıyla olaylar gelişiyor. Gökçe ile bar tuvaletinde tanışan Melike, ona yıldız olma yolunda hayatın ne kadar zorlu ve acımasız olduğunu göstermek istiyor. Geçmişinde yaşadığı hataları onun da yaşamasını gönlü el vermiyor ve karşılaşacağı gerçeklerle ilgili onu uyarıyor. Ancak genç, toy ve heyecanlı olan Gökçe, renkli ve görkemli sahne ışıklarının büyüsüne kapılıyor. Melike’nin tüm ikazlarına rağmen kendi kaderini yaşamaya karar veriyor.

Haberin Devamı

Bir Deli Rüzgar dizisi nerede çekiliyor?

İstanbul merkezli bir hikayeyi anlatan Bir Deli Rüzgar’da, gazino sahnelerinin çekimi için Kumkapı tercih ediliyor. Müzikli mekanları ve gazinolarıyla ünlü olan Kumkapı, senaryonun en önemli sahnelerinin çekildiği yerlerden biri. Kumkapı’nın yanı sıra dizi içerisinde bulunan alışveriş sahneleri için Laleli sokakları ve civarında yer alan alışveriş dükkanları set olarak kullanılıyor.

Dizi farklı dönemler, farklı karakterler ve iç içe geçmiş hikayeleri barındırdığından çekim yerleri sadece bu iki semtten ibaret değil. Gökçe’nin hayatını ve fakir mahalleleri anlatan sahneler için ise İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimler sürüyor.

Bir Deli Rüzgar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor?

Bir Deli Rüzgar Dizisi Nerede Çekiliyor

Bir Deli Rüzgar zengin oyuncu kadrosunda usta isimler ve yeni yetenekler bir arada yer alıyor. Dizide farklı zamanları içeren hikayeler ve karakterler bir arada kullanılıyor. Başrollerini Pınar Deniz, Berk Cankat, Hatice Aslan, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı dizi göz alıcı oyunculuklara sahne oluyor. Senaryosu ve zengin oyuncu kadrosuyla sezona iyi bir giriş yapan dizinin ekran macerasının nasıl süreceği merak konusu.