Güncel Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor

Yayınladığı diziler ile reyting yarışlarında her zaman iddialı olan Kanal D, Eylül ayı itibariyle yepyeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bir Umut Yeter, gerek hikayesi gerekse sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile yeni sezonun gözde dizilerinden olacak gibi gözüküyor. "Bir Umut Yeter dizisi nerede çekiliyor?" sorusunun cevabı ise birçok Türk dizisine ev sahipliği yapan Ege'de gizli. Yeni sezonun bu iddialı dizisi Muğla'nın cennet ilçesi Fethiye'de çekiliyor. Bir Umut Yeter her Perşembe akşamı 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Acılardan umuda yol alan bir hikaye

Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor

Dizinin ana karakteri olan Yılmaz, askerlikten malulen emekli bir genç olarak Köyceğiz'de ıssız bir adayı kendisine yaşam alanı olarak seçiyor. Burada yalnız ve sakin bir hayat arayışında olan ve bunu bulduğunu düşünen Yılmaz, bir süre sonra yanıldığını anlıyor. Yaşama sevincini kaybeden ve sakin bir hayat yaşamaya çalışan Yılmaz, Köyceğiz'de Elif ile tanışıyor.

Bu tanışma sonrasında Elif'in yaşam sevincinden de etkilenerek tekrar hayata tutunuyor ve yaşamı hatırlıyor. Bu tanışma, kısa süre sonra Elif'in de ısrarları sayesinde evlilik ile sonuçlanıyor. Zamanla Elif'in düşükle sonuçlanan hamileliklerine rağmen ilişkileri devam ediyor.

Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor

Hiç beklemedikleri bir dönemde çiftin hayatına yeni doğmuş bir bebek giriyor ve dizinin hikayesi bu olayın ardından şekillenmeye başlıyor. Çocuk sahibi olmakta zorlanan çiftin hayatına giren bu bebeği Elif bir tanrı mucizesi olarak görüp sahiplenirken Yılmaz bunun yanlış olduğunu düşünüyor.

Haberin Devamı

Elif'in bu bebeği kendi çocuğuymuş gibi görmesi, Yılmaz'ın ise vicdan muhasebesi yaparak doğru yolu bulma çabası izleyenleri hikayenin içine çekiyor. Elif'in ailesine olan düşkünlüğü, Yılmaz'ın vicdanının yanına bir de evlat özlemi çeken Derya'nın acıları eklendiğinde dizi, farklı karakterlerin farklı duygularını izleyicilere aktarıyor.

Oyuncu kadrosunda tanıdık isimler var

Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor

Hakkari'deki askerlik görevi sırasında 6 askerini şehit veren, kendisi de ölümcül yaralar almasına rağmen çatışmadan sağ kurtulan Yılmaz karakterini Türk dizi izleyicilerinin yakından tanıdığı Tolgahan Sayışman canlandırıyor. Yakışıklı oyuncu, canlandırdığı karakterin yaşadığı vicdan muhasebesini izleyicilere oldukça etkileyici biçimde aktarmayı başarıyor. Genç oyuncu Hazal Subaşı ise Yılmaz'ın Köyceğiz'e taşındıktan sonra evlendiği Elif karakterini canlandırıyor. Sevdiklerini bırakmayan genç kasabalı kız, dizi boyunca ailesinin dağılmaması için çetin bir savaş veriyor. Kariyerine Adını Sen Koy dizisi ile başlayan Hazal Subaşı da bu rolü ile oyunculuk kariyerini bir adım daha ileri taşıyor. Dizinin bir başka kadın oyuncusu Esra Bilgiç Töre'yi ise izleyiciler Diriliş Ertuğrul dizisinden tanıyor. Esra Bilgiç Töre, bebeğin gerçek annesi olan Derya'yı canlandırıyor.