Güncel Bücür Cadı Dizisi Nerede çekildi?

Bücür Cadı Dizisi Nerede çekildi?

Son Güncellenme:

.

Bücür Cadı Dizisi Nerede çekildi

90'ların unutulmaz dizisi Bücür Cadı bir dönem çocuklarının en sevdiği yapımlar arasında yer alıyordu. Üstelik yalnızca çocuklar değil yetişkinler de bu diziyi beğeni ile takip ediyordu. Uzun yıllar ekranlarda kalan dizi, daha sonra gündüz kuşağında yayınlanan tekrarlarında bile aynı izlenme rakamlarına ulaşmayı başararak televizyon dünyasına adını altın harfler ile yazdırmayı başardı. Eğlenceli hikâyeleri ve başarılı oyuncuları ile akıllara kazınan dizi Bücür Cadı dizisi nerede çekildi, oyuncuları kimlerdi, hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyor olsanız bile geçmişe yolculuk etmeye ve Bücür Cadı'nın eğlenceli dünyasına yeniden dahil olmaya hazır olun!

Haberin Devamı

Bücür Cadı Dizisinin Konusu

Bücür Cadı Dizisi Nerede çekildi

Bücür Cadı fakir bir mahallede annesi ile birlikte yaşayan ilkokul çağındaki bir kız çocuğunun doğaüstü güçlere sahip olması ve bu gücü kullanırken başına gelen eğlenceli maceraları konu ediniyordu. Annesi Şehriye Hanım da aynı kızı gibi büyü yapma yeteneğine sahipti ve ikili yaşadıkları mahallede acı tatlı olaylar karşısında direnmeye ve ayakta kalmaya çalışıyorlardı. Bücür Cadı'nın annesine aşık olan Abbas ise hikâyeye renk katan unsurlar arasında yer alıyordu. Bir gecekondu mahallesinde yaşayan küçük kız fakirlik ve sınıf farklılıklarına rağmen güler yüzü ve iyi kalbi ile dünyaya neşe ve iyilik saçıyordu. Bu samimi karakterler izleyenlerin içini ısıtarak dizinin yayınlandığı günlerde izleyenleri ekran başına kilitliyordu.

Haberin Devamı

Bücür Cadı Dizisinin Oyuncuları

Bücür Cadı Dizisi Nerede çekildi

Bücür Cadı dizisi konusu ile olduğu kadar başarılı oyuncu kadrosu ile de seyirciler ve yapımcıların dikkatini çekiyordu. Ünlü şarkıcı Yunus Bülbül, dizide hayat verdiği Abbas amca karakteri ile akıllarda yer edinmeyi başardı. Ayrıca çocuk oyuncu Merve Erdoğan; ufak yaşlarda kariyerine böyle başarılı bir dizi ile atılmayı başararak önemli ve büyük bir adım atmış oldu. Bücür Cadı'nın annesi rolünde ise Sezer Güvenirgil yer alıyordu. Kadroya dahil olan diğer usta sanatçılar ise diziye renk katıyordu.

Bücür Cadı Dizisi Nerede Çekildi?

Bücür Cadı Dizisi Nerede çekildi

Efsane dizi Bücür Cadı nerede çekildi? Bu soru, o dönemin de şimdinin de en merak edilen soruları arasında yer aldı. Dizi İstanbul'un gecekondu semtlerinde geçiyordu. Gerçek mekânlarda çekilen Bücür Cadı'nın seti de hikâyeye uygun olarak İstanbul'un gecekondu bölgelerinde çekildi. Kullanılan evlerden, genel resimlere kadar her şey hikâye ile bütünlük içerisindeydi. Böylece anlatılan hikâyenin acı tatlı bütün yönleri gözler önüne seriliyor ve bu da dizinin inandırıcılığını arttırıyordu. Hikâyeyi ve mekânları kendine yakın bulan izleyiciler için bu durum diğer dizilere göre oldukça ayırt edici bir özelik haline gelmişti.