Gayrimenkul Haberleri Cottonbox'tan yılbaşına özel tasarım!

Cottonbox'tan yılbaşına özel tasarım!

Son Güncellenme:

Cottonbox, yılbaşı simgeleri ve 2016 kışının trend renkleriyle tasarlanan Winter ile yeni yıla özel hediye alternatifi oluşturuyor.

Cottonboxtan yılbaşına özel tasarım

Doğanın tüm renklerini yansıttığı 2015 / 2016 Sonbahar & Kış koleksiyonu ile yatak odalarında fark yaratan Cottonbox, yılbaşı simgeleri ve 2016 kışının trend renkleriyle tasarlanan Winter ile yeni yıla özel hediye alternatifi oluşturuyor. Battaniye ile birlikte set olarak satışa sunulan Winter, dinamik ve eğlenceli deseniyle yılbaşı dekorasyonunuzu keyifli hale getirecek.

Haberin Devamı

Fiyat: Çift kişilik Winter nevresim takımı (ranforce) ve çift kişilik battaniye set - 189 TL

Cottonbox, yeni yıl ruhunu sevenler için tasarladığı özel deseni Winter ile yılbaşı heyecanını yatak odalarına taşıyor. 2016 kışının renk skalası bej, açık yeşil, kırmızı ve somon ile harmanlanan Winter, yılbaşı simgeleri ile canlandırılarak keyifli ve dinamik bir tasarım olarak mağazalarda yerini alıyor. Ana hatları bej ve açık nane yeşili olan Winter'da ara renk olarak yılbaşı dekorasyonunda sıklıkla rastlanan kırmızı kullanılıyor.

Dokunma duygusunu harekete geçiren battaniye ile kombinlenen Winter, aynı zamanda dekorasyon merakı olanlar için güzel bir hediye alternatifi...

%100 pamuk ipliği kalitesinde sağlıklı uykular

Haberin Devamı

Cottonbox, en ileri teknoloji kullanılarak yüzde yüz pamuk ipliğinden üretilen nevresimlerinde kullandığı baskı tekniği ile de tercih sebebi oluyor. Renklerin defalarca yıkamadan sonra bile aynı canlılıkta kalmasını sağlayan özel baskı tekniği, ekoteks standartlarına uygunluğu sayesinde sağlığa zararı minimuma indiriyor. Nefes alan kumaşıyla terlemeye olanak vermeyen Cottonbox tasarımları, en sağlıklı uykuya zemin hazırlıyor.