Dekorasyon Sıra Dışı Mutfak Tasarımları

Sıra Dışı Mutfak Tasarımları

22.03.2021 - 09:34 | Son Güncellenme:

Siz de mutfakta bolca vakit geçirenlerden misiniz? Mutfaklarımız hem evimizin en fonksiyonel, hem de en rahatlatıcı olabilecek bölümlerindendir. Mutfağınızda küçük de olsa bir oturma alanı açabilirseniz hayatınızın oldukça renkleneceğini söyleyebiliriz. Ayrıca pek çok sıra dışı mutfak tasarımı fikriyle karşınızdayız.

Sıra Dışı Mutfak Tasarımları

Mutfakta geçen dakikalar çok kıymetli… Ya keyifle sevdiklerinize yemek hazırlıyorsunuzdur, ya aceleyle atıştırmalıkları yetiştirmeye çalışıyorsunuzdur. Belki bu sırada çocuklarınız da çekmeceleri karıştırıyordur. Kimileri ise gece yarısı midesini şenlendirecek bir şeyler bulmak için buzdolabının yolunu aşındırıyordur. Kısacası mutfaklar şenlik yeridir. Gelin bu özel yerlere ruhumuzu katacak sıra dışı tasarımlara bakalım…

Haberin Devamı

Oturma Alanı Her Zaman İyidir

Mutfakta küçük de olsa bir oturma alanı yaratmak, hayatınızı renklendirecektir. Mutfağınızı bir cafe havasında kullanabilir, eşiniz-dostunuzla kahve keyfi yapabilirsiniz. Ya da siz yemek yaparken sohbet edecek bir eşlikçiyi mutfağınıza alabilirsiniz.

Alışılmışın Dışında Duvarlar

Mutfaklar en özgür dekorasyonları yapabileceğiniz yerlerin başında gelir. Bir duvarı fıstık yeşiline boyarken, bir başka duvarı boydan boya tuğla görünümüne kavuşturabilirsiniz. Duvarlarınıza eğlenceli stickerlar da yapıştırabilirsiniz.

Mutfağa Salon Muamelesi Yapın

Alanınız ve yeterli pencereniz varsa bol bol çiçek koyabilirsiniz. Mutfakta yeterince yeşillik var diye düşünmeyin, çiçeklendirmek mutfağınızı olduğundan da şirin hale getirecektir. Ayrıca bir küçük köşe bank, minderler ve halı bile ekleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Endüstriyel Tasarımlar Sevenler…

Mutfağı şirin bir mabet olarak görmeyip şık bir alan olarak tasarlamak da isteyebilirsiniz. Metal ve ahşabın karışımıyla, gösterişli bir aydınlatma ve geniş blok dolap ve adalarla mutfağınızda kendinizi profesyonel bir aşçı gibi hissedebilirsiniz.