Güncel Jennifer ve Justin'e Komşu: Meg Ryan

Jennifer ve Justin'e Komşu: Meg Ryan

Son Güncellenme:

.

Jennifer ve Justine Komşu: Meg Ryan

Justin Timberlake ve Jennifer Lawrence, Tribeca binasındaki evlerinde yeni bir komşuya sahip olmaya hazırlanıyor. Bu isim ünlü ve güzel oyuncu Meg Ryan ’dan başkası değil! Daire sahiplerinin ünlü aktör ve aktrislerden oluşmasıyla bilinen Tribeca binasından bir daire satın alan Meg Ryan, bu binaya taşınan ünlüler kervanına katılıyor.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu meslektaşlarına yakın durmak istiyor

Jennifer ve Justine Komşu: Meg Ryan

Komşularını nasıl seçeceğini oldukça iyi bilen güzel oyuncu, binadaki dairesini satın almadan önce bir araştırma yaptı. Araştırmaları sonucu binadaki diğer daire sahiplerinin Justin Timberlake ve Jessica Biel çifti, Harry Styles, Blake Lively ve Ryan Reynolds çifti gibi diğer ünlüler olduğunu öğrenince taşınma kararı aldı. Ryan, binadan kendi için 9 milyon dolar değerinde; yaklaşık 300 metrekarelik bir daire seçti. Aslında dairenin, Justin Timberlake’in 20 milyon dolarlık çatı katı dairesiyle karşılaştırıldığında uygun fiyatlı olduğunu bile düşünebilirsiniz. Üç yatak odası ve üç banyosu bulunan daireyi satın alan ünlü oyuncu, aynı zamanda binanın diğer sosyal alanlarında da pay sahibi olmuş oldu. Bu ortak alanlar arasında 21 metrelik kapalı yüzme havuzu, bir adet Türk hamamı, şarap mahzeni ve çatı terası da yer alıyor. Bu da demek oluyor ki; Ryan yüzmek için havuza indiğinde ya da dinlenmek için terasa çıktığında, kendisi gibi ünlü olan diğer komşularıyla karşılaşma ve onlarla birlikte bol bol zaman geçirebilme fırsatı yakalayabilecek.

Haberin Devamı

Tribeca, Meganizing adlı 11 milyonluk evini geride bırakıyor

Jennifer ve Justine Komşu: Meg Ryan

Tribeca binasındaki daireyi satın almadan önce SoHo’da yaşayan Meg Ryan, yeni evine buradaki dairesinden çıktıktan sonra yerleşecek. Burada öncelikle yıllar içerisinde oluşan tahribatları gidermek üzere bazı inşaat ve dekorasyon çalışmaları gerçekleştirecek olan Ryan, bu ev için de topamda 11 milyon dolarlık yenileme masrafı yapacak. SoHo’daki evin yeniden tasarlanması için mimar Joel Barkley ve tasarımcı Monique Gibson ile anlaşan sanatçının, evinin duvar kağıtlarını ise güzel sanatçı Dean Burger tasarlayacak. Meg Ryan’ın oğlu Jack tarafından Meganizing olarak adlandırılan dokuzuncu evin ardından Tribeca, görünüşe göre onlar için onuncu ev olacak.

Meg Ryan'a ait son dokunuşlar özel hissettiriyor

Jennifer ve Justine Komşu: Meg Ryan

Meg Ryan, günümüzde hala dairesinde tadilat yapan biri olarak diğer insanlar tarafından çılgınca karşılandığını farkında. Tadilatı kendisi için bir hobi gibi olduğunu belirten güzel sanatçı, bunun oyuncu hayatı yaşamakla ilintili bir durum olduğunu dile getiriyor. Bir oyuncu olarak çok kısıtlı bir zamanı kendi kontrolünde yaşayabileceğinin altını çizen Ryan, her zaman için başkalarının sunduğu kelimeleri söylediğini, başkalarının tasarladığı bir odada yaşadığını ve başkalarının görmek istediği gerçekleri yarattığını söylüyor. Ancak kendi yaşadığı alanı kendi zevkleriyle, kendi görmek istedikleriyle birlikte dekore edebildiği zamanlarda kontrolün elinde olduğunu hissedebildiğini vurguluyor. Dekorasyon ve süsleme işlerinde kontrolün onda olduğunu söyleyen güzel oyuncu, bu sayede vizyonunu gerçekleştirebilme şansına sahip olmanın onu mutlu ettiğinin bir kez daha üstünden geçiyor.

Haberin Devamı

Jennifer ve Justine Komşu: Meg Ryan

Jennifer ve Justine Komşu: Meg Ryan