Mimarlık Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!

Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!

25.04.2024 - 13:39 | Son Güncellenme:

Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!

Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde

Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte dağıtılacak yeni sayısında, Nevzat Sayın Mimarlık Hizmetleri tarafından sıradışı öğrenciler için sıradışı bir okul olarak tasarlanan “Gebze 23 Nisan Bilim ve Sanat Merkezi” binası Mimari sayfalarında ele alınıyor.

Haberin Devamı

Söyleşi sayfalarımızda Mimar Yasemin Şener’in Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık’ın kurucuları Kerem Erginoğlu ve Hasan Çalışlar ile, 30 yıllık mimarlık üretimlerini dönem hafızasıyla paralel olarak incelemeye sunan “Zaman Cetveli” sergileri üzerine yaptığı sohbet yer alıyor.

Derginin Dosya sayfalarında, bu yıl 53. kez verilen Pritzker Ödülü’nün sahibi olan ünlü Japon aktivist mimar Riken Yamamoto’nun hikayesine ve kültürler, tarihler, kuşaklar arasında güçlü bağlar kuran mimarisinden bir seçkiye ulaşabilirsiniz.

İstanbul’un Anadolu Yakasında, Çekmeköy’ün görece yeni yerleşime açılan bir bölgesinde inşa edilen SEV Çekmeköy Ortaokulu’nun KPM Kerem Piker Mimarlık tarafından tasarlanan iç mekan projesini İç Mimari sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gündem sayfalarımızda mimarlık ortamındaki yarışmalar, etkinlikler ve önemli gelişmelerin yanı sıra Süha Özkan’ın “Örnek Bir Konut Edindirme Süreci: Ankara, Yenimahalle” başlıklı yazısını bulabilirsiniz.

Milliyet Mimarlık dergisinin dolu dolu içeriğini ay boyunca www.milliyet.com.tr ve www.yapidergisi.com web siteleri üzerinden e-dergi olarak indirebilirsiniz. Ayrıca Milliyet Mimarlık’a Getir, Trendyol ve Shopier uygulamaları aracılığıyla 81 ilde ulaşabilmeniz mümkün.