Dekorasyon Muz Kabuğu Gibi Soyulabilen Lamba: Rolo

Muz Kabuğu Gibi Soyulabilen Lamba: Rolo

Son Güncellenme:

.

Muz Kabuğu Gibi Soyulabilen Lamba: Rolo

Ev veya ofis dekorasyonlarında aydınlatma faktörü büyük bir önem taşıyor. Mekanın daha davetkar bir hale gelebilmesi ise çoğu zaman aydınlatmanın en doğru şekilde uygulanmasına bağlı oluyor. Kullanılan ışığın sahip olduğu yoğunluk ve dağılımı, soğuk ve sıkıcı bir ortama bile yumuşak bir ambiyans kazandırmayı başarıyor. Teknolojinin durdurulamaz gelişimi ve beraberinde getirdiği birçok yenilik, yaşadığımız alanlar başta olmak üzere hayatımızı birçok konuda etkiliyor. Son yıllarda oldukça ilgi çekmeye başlayan akıllı ev teknolojileri ise hayatı epey kolaylaştırıyor. Bunlardan biri olan Rolo lamba ise hem kullanım özellikleri, hem de estetik yapısıyla ön plana çıkmayı başarıyor. Tasarımı Smallgrann tarafından yapılan Rolo lamba, geleneksel yapısını modern sistemiyle birleştirerek bulunduğu mekana dekoratif şıklık kazandırmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Muz Kabuğu Şeklinde Soyulabilen Yaratıcı Tasarım

Muz Kabuğu Gibi Soyulabilen Lamba: Rolo

Aydınlatmanın dekoratif görünüm dışında insan psikolojisi ve sağlığı üzerindeki etkisi düşünülürse, yansıma açısı kolaylıkla ayarlanabilen Rolo lamba, bu yönden kullanıcılara oldukça avantaj sağlıyor. Yenilikçi bir tasarım anlayışına sahip olan ürünün dış kısmı şeritler halinde dışarıya doğru sanki muz kabuğuymuş gibi soyulabiliyor. Böylece kullanıcı dilerse lambanın yalnızca bir kısmını ya da tamamını açıp kapatma ve ışığı istediği gibi yansıtma imkanına sahip oluyor.

Kişiselleştirme Özelliği Sunuyor

Muz Kabuğu Gibi Soyulabilen Lamba: Rolo

Farklı tasarımıyla ön plana çıkan lamba, estetik özelliğinin yanı sıra, fonksiyonel yapısıyla da kullanıcıları memnun etmeyi amaçlıyor. Lambanın soyulabilen birçok katmana sahip olması sayesinde standart bir ışık ölçüsü sunmaması, bu sayede her kullanıcının kendi isteğine göre ışık düzeyini ayarlaması ise ürünün kişiselleştirilebilir bir fonksiyona sahip olduğu anlamına geliyor. Soyulan her bir katman sayesinde ışığın ortama direkt olarak yansıması engelleniyor ya da katmanlar açılarak ışık oranı daha da arttırılabiliyor. Dolayısıyla ışığın çok gerektiği ortamlarda katmanlar soyulurken, loş ışık istenen zamanlarda ve hatta gece lambasına ihtiyaç duyulduğu anlarda katmanlar kapatılabiliyor.

Haberin Devamı

Fonksiyonellik ve Dekoratif Şıklık Bir Arada

Muz Kabuğu Gibi Soyulabilen Lamba: Rolo

Özel tasarım bir ürün olan Rolo lamba, bulunduğu ortama doğrudan ve keskin bir ışık yansıtabiliyor. Kullanıcı dilerse açılıp kapanabilen yaprakları sayesinde bu keskinliği yumuşatabiliyor. Tamamen kullanıcın kendi tercihi doğrultusunda farklı şekilde kullanabileceği yeni nesil lamba, akıllı ev teknoloji sistemlerinin dikkat çeken bir ürünü olmasının yanı sıra, bulunduğu mekana dekoratif şıklık katması ile de ilgiyi üzerine çekiyor. Çelik şeritler sayesinde sabitlenen lamba modeli, kullanıcıların hayal gücünü ortaya çıkarıyor ve dekorasyonu daha eğlenceli hale getiriyor. Muzdan esinlenerek oluşturulan bu eğlenceli tasarım ürünü, hem kullanım hem de yaratıcılık açısından son yılların en dikkat çekici tasarımları arasında yer alıyor.