Püf Noktaları Bardaklarınızı ve kupalarınızı kolayca kişiselleştirmek için 3 fikir

Bardaklarınızı ve kupalarınızı kolayca kişiselleştirmek için 3 fikir

07.09.2021 - 10:41 | Son Güncellenme:

Çoğu zaman, bardak çanaklarımızda bir değişiklik istediğimizde, yeni mutfak eşyaları satın almaya başvururuz. Ancak basit bir kendin yap fikri ile bardak ve kupalarımızı yenileyebiliriz. Onları kolayca kişiselleştirmeniz için işte size üç fikir.

Bardaklarınızı ve kupalarınızı kolayca kişiselleştirmek için 3 fikir

 

Bardak ve kupalarınızı kişiselleştirmek için cam ve seramik boyası

Haberin Devamı

Kupanızı veya bardağınızı boya ile kişiselleştirmek için ihtiyacınız olan tek şey cam ve seramik boyası, astar ve fırça veya sünger. Halka ile ana hatları çizin ve fırça veya sünger kullanarak boya ile doldurun. Nokta koyabilir, çiçek çizebilir, bir kelime yazabilir ve hatta bardaklarınızı yarıya kadar boyayabilirsiniz. Anahtar, doğru boya seyreltmesini bulmaktır. Aşırı inceltilmiş boya akacak ve alt tabakaya yapışmayacaktır. Hafifçe inceltilmiş boya viskoz, yapışkan olacak ve yayılmayacaktır. Birkaç test, doğru boya kıvamını bulmanızı sağlayacaktır.

Bardaklarınızı ve kupalarınızı kişiselleştirmek için Posca’yı kullanma

Posca keçesi, bardaklara ve kupalara yazmanız veya çizmeniz için iyi bir yardımcıdır. Kupanızı veya bardağınızı her aldığınızda kendinize biraz daha moral vermek için film alıntılarınızı veya kısa motivasyon metinlerinizi yazabilirsiniz. Yedi boyutta Posca keçe ucu olduğunu unutmayın. Çiziminizin veya yazınızın inceliğine veya boyutuna bağlı olarak uygun bir nokta seçmeniz gerekecektir. Posca keçesi suya ve ısıya dayanıklıdır. Bulaşıklarınızın üzerinde kalması için yaklaşık 40 dakika fırına koymanız yeterli. Her şeyden önce, dekorunuzu bozabileceğinden bardaklarınızı bulaşık makinesine koymaktan kaçının.

Haberin Devamı

Bardak ve kupalarınızı kişiselleştirmek için oje kullanımı

Dolaplarınızda eski tek kullanımlık ojeler varsa geri dönüşüm yapmayı düşünün. Oje ile bir kupa veya bardağı mermer etkisi vererek kişiselleştirebilirsiniz. Yaratıcı hobilerde çok fazla deneyime ihtiyacınız yok. Artık kullanmadığınız bir kaba oje koyun ve bardaklarınızı süsleyin. Bu bir mini bütçe ve maksi efektli bir kendin yap işidir.