Güncel Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekildi?

Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Yeni sezonda yoğun ilgi gören Kanal D dizisi Ver Elini Aşk, yayınlandığı ilk haftalarda heyecanlı senaryosuyla izleyicileri ekran başına topladı. Yerli dizi sektörüne güzel bir giriş yapan dizinin yapımcılığını Salacak Yapım üstlendi. Başrollerini Sevda Erginci, Ali İl ve Köksal Engür’ün paylaştığı dizi, izleyicilerden güzel yorumlar aldı. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin çekim alanları ise en çok bahsedilen konular arasında.

Haberin Devamı

Ver Elini Aşk dizisi senaryosu ile ilgi topladı

Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Dizinin konusu ise oldukça dikkat çekici. Dizideki Kaan karakteri Amerika’da doktora yaparken oldukça hareketli bir hayat yaşıyor. Amerika’daki ilişkisinden Su adını verdiği çocuğu doğuyor ve Kaan, çocuğuyla birlikte Türkiye’ye dönüyor. Tempolu hayatına Türkiye’de de devam eden Kaan, çocuğuna bakmakta zorluk çekince bir bebek bakıcısı tutma kararı alıyor. Dizinin diğer başrolü olan Ayperi’nin ise İstanbul’a kardeşini aramak için geliyor. Kaan’ın sunduğu bebek bakıcılığı teklifini kabul eden Ayperi, Kaan’ın yanında çalışmaya koyuluyor ve ikisinin serüveni burada başlıyor. Aralarındaki kültürel farklılıklar ve fikir çatışmaları ise dizinin komedi unsurlarını oluşturuyor.

Ver Elini Aşk dizisi nerede çekildi?

Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Dizinin ilk bölümünden sonra akıllara gelen soru dizinin çekildiği bölge oldu. “Ver Elini Aşk dizisi nerede çekildi?” Sorusunun cevabı ise Türkiye’nin en sevilen şehirlerden biri olan Gaziantep ili. Gaziantep’in Tuğluhan bölgesinde çekilen ilk bölümde, izleyicilerin beğenisini toplayan bir konak yer aldı. İlerleyen bölümlerde senaryo gereği İstanbul’a taşınan dizi seti, çekimlerine burada devam etti. Gaziantep’te bulunduğu dönemde yerel halk tarafından yoğun ilgi gören dizi, ilk bölümüyle bölgenin de tanıtımını yaptı. İlk bölümün yayınlanmasından sonra akıllara gelen Ver Elini Aşk dizisi nerede çekildi? Sorusu ise böylece yanıt bulmuş oldu.

Haberin Devamı

Güzel başlangıcı ile konuşulan dizi, ekranlara erken veda etti

Ver Elini Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Romantik komedi türünde çekilen dizi yüzleri gülümseten konusu ile ilk bölümlerde izleyicinin beğenisini topladı. İki zıt karakterin bir araya gelmesi ile başlayan olaylar, her geçen bölüm daha da iligi çekici hale geldi. Sürekli tartışan ve anlaşamayan iki kişiyi konu alan dizi, henüz aralanmamış bir sır perdesini içeriğinde gizliyordu. Birbirinden son derece uzak görünen bu iki kişinin bir şekilde buluşması bir tesadüften ibaret değil. Yıllar önce Kıbrıs Savaşı’nda kaderleri birlikte yazılan bu ikili, maceralarına bu olaydan habersiz devam etti. Aralık ayının ilk günlerinde final bölümünü yayınlayan dizi, geride izleyicileri için eğlenceli bölümler bıraktı. Reytinglerden dolayı erken final yaptığı bildirilen dizinin izleyicileri duruma tepki gösterse de dizi final bölümü ile ekranlara veda etti.