Dekorasyon Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Son Güncellenme:

.

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Sanat dolu bir gün geçirmek için galerinin göz alıcı duvarlarına uzun uzun bakmaktan daha keyiflisi ne olabilir? Tabii ki bu keyfi boydan boya uzanan bir duvarla evinize taşımak! Galeri duvar bir yandan kişisel zevkinizi ve yaratıcı tarafınızı ortaya çıkarırken öte taraftan da evinizin stilini başka bir boyuta taşıyacak.

Haberin Devamı

Yerden tavana kadar sanat

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Yemek odanızın havasını yumuşatacak ve resmiyetten uzaklaştıracak bir yol arıyorsanız tam boy galeri duvar tam size göre. Yemek odanızın bir duvarını hafif pastel bir tonda boyayarak tabandan tavana kadar uzanan tablolarla süsleyebilirsiniz. Daha cesur bir seçim için duvarınızda kullandığınız renklere uyum sağlayacak renklerde farklı sandalye seçenekleriyle yemek masanıza karakter katın.

Köşelerin zarafeti

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Tüm duvar için uygun alanınız olmadığında ya da mobilyalarınız için de yer ayırmanız gerektiğinde köşe alanları kullanarak duvarınızla eşyaların uyumunu sağlayabilirsiniz. En etkileyici galeri duvar örnekleri farklı boyutlarda ve tarzlarda görsellerin bir arada bir uyum içerisinde yerleştirildiği alanlardır. Duvar düzenlemenizde dikkatin toplanacağı alanı belirginleştirmek için büyük parçaları her zaman merkez odak noktası olarak belirlediğiniz alana koyun ve diğer parçaları bu nokta etrafına ekleyin.

Haberin Devamı

Düzenli ve sakin bir görünüm

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Evinize bir galeri duvar yerleştirmek istiyor ama daha sade ve düzenli bir görünüm yakalamak istiyorsanız kısa raflardan yararlanın. Evin uygun bir duvarına, duvarla aynı renkte boyayarak asacağınız raflar sayesinde çerçevelerinizi duvara asmadan resimlerinizi sergileyebilirsiniz. Daha pastel ve sakin bir görünüm yakalamak isterseniz sergilediğiniz görselleri siyah beyaz olarak seçin.

Koridorun görkemi

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Dev bir sergi salonuna sahipken neden sevdiğiniz çerçeveleri dar alanlara sıkıştırasınız ki? Evin çok da kullanılmayan alanlarından olan uzun boş bir koridor, galeri duvar için son derece idealdir. Bu alanı ister aile fotoğraflarıyla donatın ister sizi motive eden sözleri ekleyin, koridor duvarınızı her geçişinizde ilham aldığınız özel bir sanat mekanına dönüştürün.

Üç boyutun çekiciliği

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Sevdiğiniz sanat çalışmanız iki boyuta sığmıyorsa üzülmeyin. Galeri duvar denilince akla sadece çerçeveler gelmesin. Metal baskı plakalar, raflardan sarkan büstler, sevdiğiniz ve ilginizi çeken her türlü obje sanat duvarının bir parçası olabilir. Duvar için uygun yeriniz yoksa raflar, kitaplıklar ve yerden tavana kadar uzanan uygun gördüğünüz bütün çıkıntılı alanları kullanabilirsiniz. Tüm sevdiğiniz parçalarda bir uyum yakalamak için yarattığınız alanı bir vitrin gibi düşünmeniz yeterli.

Haberin Devamı

Galeri duvar için samimi dokunuşlar

Yeni Trend: Evinizdeki Galeri

Salon ya da oturma odanızda istediğiniz alanı bulamadıysanız daha radikal düşünün. Hem orjinal hem de daha samimi bir galeri duvarı banyonuzda hazırlayabilirsiniz. Gerçekten kişisel bir alan olan banyonuza tamamıyla sizi yansıtan, eğlenceli görsel parçalar ekleyebilirsiniz. Unutmayın, bu alanda çalışırken hem asılanları korumak hem de kazaları önlemek adına daha az nemli yerleri seçmek önemli.