Dekorasyon Yeni Yıl Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Renklendirin!

Yeni Yıl Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Renklendirin!

Son Güncellenme:

.

Yeni Yıl Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Renklendirin

Yeni yılda evinizin havasını değiştirmek ve yeni yılı sıcak bir dekorasyonla karşılamak için yapılabilecek pek çok dekoratif değişiklik bulunuyor. Yılbaşı için misafirlerinizi hoş bir dekorasyonla karşılamak isterseniz, öncelikle yılbaşı dekorasyon önerileri ile proje oluşturmanız gerekiyor. Evinizde kullanacağınız renk kombinasyonu ile odanın havasını tamamen değiştirerek farklı bir ortam yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sıcak renkler ile eğlenceli dekorasyonlar yaratabilirsiniz

Yeni Yıl Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Renklendirin

Yeni yıl denilince ilk akla gelen, aile ve sevdiklerinizle geçirebileceğiniz keyifli vakit oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da herkes sevdikleriyle birlikte hayatına yepyeni bir sayfa açmayı planlıyor. Mutlu ve sıcak bir ortam, herkesi mutlu edecek hediyeler ve hayata dair güzel dilekler yeni yılın en anlamlı ritüellerinden oluyor. Bu fikirden yola çıkarak yılbaşı dekorasyonunuzu sıcak renkler ve eğlenceli bir dekorasyon ile oluşturabilirsiniz. Yılbaşı dekorasyon önerileri arasıda yer alan en bilinen öğe, ışıklandırma olarak biliniyor. Dilerseniz yılbaşı ağacı, dilerseniz duvar ya da pencere süslemeleri için kullanabileceğiniz küçük ışıklandırmalar ile evinizde neşeli bir görünüm oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda, son yıllarda çok popüler olan İskandinav tarzı yeni yıl süslemesi yıldız figürü de, tercih edilen süslemeler arasında. El yapımı ya da hazır ve ışıklandırılmış olarak satılan yıldız süslemesi de evlere zarif bir görünüm kazandırıyor.

Haberin Devamı

En sevilen dekorasyon öğelerinden faydalanın

Yeni Yıl Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Renklendirin

Tüm dünyada en çok kullanılan kırmızı ve yeşil renklerde dekorasyon ögeleri, evlere mutlu bir hava katıyor. Değişen moda trendleri ile birlikte, evlerde artık doğal ögelere daha çok yer veriliyor. Yılbaşı dekorasyonlarında da yeşil bitkilerden oluşan kapı süsleri, sarmaşık bitkilerin dekorasyonlar, kozalaklar ile oluşturulan duvar ya da masa süsleri ve tabii ki yılbaşının en popüler ögesi olan çam ağacı ritüeli yer alıyor. Canlı ya da yapay dekoratif bitkilerle renklendirilen evler, yeni yıl ruhunu yansıtmak için uygun seçenekler arasında yer alıyor. Yılbaşında kullanılan en popüler renk olan kırmızı rengi ise ağaç süsleri, duvar süsleri, masa örtüsü ve peçeteler gibi tekstil ürünlerinde de kullanılabiliyor. Tüm dünyada uygulanan çam ağacı altına hediye koyma uygulamasını gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız, tüm hediye paketi süslemelerini de kırmızı renkte tercih edebilirsiniz.

Yeni yıl dekorasyonunuza farklı dokunuşlar ekleyin

Yeni Yıl Dekorasyon Önerileri İle Evinizi Renklendirin

Dünya genelinde kırmızı ve yeşil renkler tercih edilirken, Çin’de mavi ve beyaz renkler tercih ediliyor. Gelenekleri gereği yılbaşı döneminde ev dekorasyonlarında ve süslemelerinde mavi ve beyaz rengi tercih eden Çinliler, zarif ve görkemli süslemeler tercih ediyor. Yeni yıl dekorasyonunda farklı ve orijinal bir fikir uygulamak isterseniz, mavi ve beyaz renkler kullanarak Çin geleneklerini örnek alabilirsiniz. Özellikle çocuklu aileler için oldukça keyifli bir aktivite olan ev süsleme işi için çocuklarınızı da görevlendirebilirsiniz. Ailece uygulayacağınız görev paylaşımı sayesinde eğlenceli bir gün geçirebilir, çocuklarınızla yeni yıl heyecanını paylaşabilirsiniz.