Cadde Emmy Ödülleri’nde Türk damgası

Emmy Ödülleri’nde Türk damgası

21.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

46’ncı Uluslararası Emmy Ödülleri, New York’ta sahiplerini buldu. Finale kalan Türk yapımları ve oyuncular, kırmızı halıda büyük ilgi topladı.

Emmy Ödülleri’nde Türk damgası

ABD dışında yayınlanan televizyon yapımlarının en iyilerinin seçildiği ‘Uluslararası Emmy Ödülleri’, bu yıl 46’ncı kez New York’ta sahiplerini buldu. Finale kalan Türk yapımları ve oyuncular, gecede ödül alamasa da kırmızı halıda hem yabancı basından hem de katılımcılardan büyük ilgi topladı.

Haberin Devamı

‘Cesur ve Güzel’le ‘En İyi Dizi’ kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün ve ‘Söz’deki performansıyla ‘En İyi Erkek Oyuncu’ adayı gösterilen Tolga Sarıtaş organizasyonda yer aldı. ‘En İyi Dizi’nin Portekiz yapımı ‘Ouro Verde’ seçildiği törende, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Alman aktris Anna Schudt, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ise Danimarkalı Lars Mikkelsen oldu.

‘Burada olmak önemli’

Tuba Büyüküstün, “Burada olmak her zaman çok keyifli ve önemli. Gerçekten çok sıcaklar ve misafirperverler” dedi.

Emmy Ödülleri’nde Türk damgası

‘Güzel tepkiler aldık’

Tolga Sarıtaş, “Türkiye’yi temsil etmek, burada olmak çok güzel bir duygu” dedi. ABD’de genel olarak güzel tepkiler aldığını dile getiren oyuncu, “Türk dizilerine çok büyük bir ilgi var. Bu beni çok sevindirdi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Emmy Ödülleri’nde Türk damgası

Yazarlar