Cadde Emre Altuğ iflas mı etti?

Emre Altuğ iflas mı etti?

17.08.2018 - 11:46 | Son Güncellenme:

Popçu ve oyuncu Emre Altuğ’un ortağı olduğu İzmir Alaçatı’daki mekanda parasızlık yüzünden konserlerin iptal edildiği iddia edildi. Şarkıcı Deha Bilimlier, alacakları için mahkemeye başvuracağını söyledi.

Emre Altuğ iflas mı etti

Yeniasır'da yer alan habere göre; 15 Haziran'da Deniz Seki konseriyle kapılarını açan ve bugüne kadar pek çok sanatçıyı sahnesine konuk eden Alaçatı Gazino Sako, müzisyenlere ve çalışanlarına olan borcu nedeniyle kepenk kapattı.

Haberin Devamı

Konserleri iptal eden mekan, yaz sonuna kadar da program gerçekleştirmeyeceğinin sinyalini verdi. Popçu Emre Altuğ, Eser Özcan ve Kaan Dağdelen ortaklığında faaliyet gösteren işletme hakkında ilk fire popçu Deha Bilimlier'den geldi. Bu yaz birkaç kez Sako'da konser veren Deha, instagram'da konuyla ilgili sorunu dile getiren bir yazı paylaştı.

ZEHİR ZEMBEREK İDDİALAR

Deha Bilimlier, "Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum! Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığıyla ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Zehir zemberek iddialarda bulunan Bilimlier, müzik tesisat sistemi ve otel konaklamalarının da ödenmediğini, halen başka sanatçılarla anlaşma yapıldığını, birçok iş adamından sponsorluk adı altında para istendiğini belirtti.