Gündem Emre Özkan kimdir? Youtuber Emre Özkan hayatını kaybetti

Emre Özkan kimdir? Youtuber Emre Özkan hayatını kaybetti

14.11.2018 - 09:43 | Son Güncellenme:

Ünlü Youtuber Emre Özkan'dan acı haber geldi. Bağcılar'da stüdyoda meydana gelen yangında Emre Özkan ve sevgilisi hayatını kaybetti. Peki Emre Özkan kimdir?

Emre Özkan kimdir Youtuber Emre Özkan hayatını kaybetti

Emre Özkan kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bağcılar'da meydana gelen yangında sevgilisi Cansu Kovancı ile birlikte bulundukları stüdyo dairede acı şekilde can veren ikilinin kimlik tespitleri gerçekleştirildi. Ölenlerin Ünlü Youtuber Emre Özkan ve sevgilisi Cansu Kovancı olduğu ortaya çıktı. Peki Emre Özkan kimdir?

Haberin Devamı

EMRE ÖZKAN KİMDİR?

1993 senesinde Samsun Havza'da ilçesinde dünyaya gelen Emre Özkan İstanbul'un Bağcılar'da semtinden yaşamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenmiş ve 300 binden fazla aboneye sahip olmuştur.

15 Temmuz nöbetleri esnasında sen de Bağcılar Meydanı'na çıkıp bestelediği Gördü Türkiye'ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkıyla ilgili "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip "Bunu bestelemeni istiyorum" dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim." demişti.