Tatil En uzun günde yoga

En uzun günde yoga

12.06.2018 - 09:10 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bosphorus, Kuzey yarımkürede en uzun günün yaşandığı ve aynı zamanda Dünya Yoga Günü olarak kutlanan 21 Haziran’da sizleri içsel gücünüzü keşfetmeye davet ediyor.

En uzun günde yoga

21 Haziran Günü, 18:30 – 19:30 saatleri arasında Gün Bahçesi’nde gerçekleşecek ilk Vinyasa yoga seansı, eğitmen Taner Uncu eşliğinde gerçekleşecek. Uzun yıllar farklı spor dallarıyla uğraşan Taner Uncu, kişisel uygulamalarında ve verdiği derslerde müzik ve mantraya çok önem veriyor. Ashtanga, Power ve Vinyasa stillerini her zaman takip ediyor ve seanlarında uyguluyor. Uncu, yoga konusunda birçok program tamamlamış bir uzman.

Haberin Devamı

21 Haziran günü Hilton İstanbul Bosphorus’un Gün Bahçesi’nde 20:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecek ikinci Vinyasa yoga seansı YogaŞala yoga uzmanı Canan Özgür tarafından verilecek. Canan Özgür, yogayla ilgili birçok uzmanlık programına katılmış ve farklı yoga çeşitlerini denemeyi seviyor.

Yoga Evi anlamına gelen YogaŞala, katılımcıların şehrin karmaşasından, günlük hayatın stresinden uzaklaşarak, bedenleriyle barışmalarını sağlayacak bir ortam yaratma misyonuyla ortaya çıktı. Yıllardır alanında uzman olan merkez, katılımcılarının farkındalık kazanmalarını sağlarken, odaklanma becerilerini geliştiriyor ve vücut sağlığını geri kazandırmayı hedefliyor.